• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

calisma sayfalari arasinda veri aktarma. acil yardim.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
merhabalar, ornek dosya ektedir. sorunu kisaca ozetlemeye calisayim. acil yardimlarinizi bekliyorum. T0005 adli calisma sayfasinda ID noyu sectigim zaman gerekli kimlik bilgileri geliyor, yesil olarak taranmis alanida puantaj isimli calisma sayfasindan bulup (yesil olarak renklendirilmistir) ucret tipi aylik olursa T0005 isimli calisma sayfasindaki gibi puantaj sayfasinda gormus oldugu harf karsiligini 1 olarak farkli hucrelere atmasini istiyorum. ucret tipi saat olursa T0008 isimli calisma sayfasindaki gibi harf karsiligini 8 ve 10 olarak farkli hucrelere yazmasini istiyorum. bunu yapmak mumkunmudur. saygilar.

Ekli dosyalar

=INDEX(Puantaj!$A$5:$BB$2000;MATCH($H$3;Puantaj!$A$5:$A$2000;0);7)

soyle bi formul uyguluyorum ama o sedece o satirda olanin aynisini kopyaliyor yani X goruyorsa X, H goruyorsa H. Aylik, saatlik ve rakam degerlerini nasil yazdirabilir. acil yardim lutfen.

merhabalar sordugum sorunun buyuk bir kismini hallettim ama kucuk bi ayrinti kaldi onuda ornekte gonderiyorum, sorun su puantaj calisma sayfasindaki yesil olarak reklendirilmis alani T0005 calisma sayfasinda yesil olarak renklendirilmis alana nasil tasirim. lutfen ustatlar acil yardim lazim.

Ekli dosyalar

Geri