• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma sayfaları arası geçiş kolaylığı

[/CODE]
Not : C sütununda geçen isimler ile sekme adları aynı olmalı. Mesela siz Ahmet değil Ahmett yazmışsınız C sütunun içinde mutlaka Ahmett şeklinde olmalı ki aktarım yapsın.

Üstad harika bir kod yazmışsın tebrik ve teşekkür ediyorum.. Keşke bu kodu okumayıda ögrenebilsem ufak tefek degisiklikler yapabilmek için:S

Mesela günlük kasada Alacak sütununa yazdıgımız rakam Ahmet yada mehmet sekmesinde yine alacak bölümü degil borç bölümüne yazılmalı.

Mesela günlük kasaya yazmayıpta sadece ahmet ve mehmete borc yada alacak kayıtlı işlem yapabilmeliyim..

Mesela belge numarası gibi ilginç bir numara cıkması yerine günlük kasada yaptıgım işlemin tarihi neyse ahmet yada mehmet sekmesindede o belge numarası yerine attıgımız tarihi yazsa..[/QUOTE]

Merhaba
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("E3:E1048576")) Is Nothing Then Exit Sub
Dim ts
ts = Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("A65536").End(xlUp).Row
Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("A" & ts + 1) = Cells(Target.Row, "A")
Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("B" & ts + 1) = Cells(Target.Row, "B")
Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("C" & ts + 1) = Cells(Target.Row, "E")
Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("D" & ts + 1) = Cells(Target.Row, "D")
Sheets(Cells(Target.Row, "C").Text).Range("E" & ts + 1) = WorksheetFunction.SumIf( _
Range("C3:C" & Target.Row), Cells(Target.Row, "C"), Range("D3:D" & Target.Row)) - _
WorksheetFunction.SumIf(Range("C3:C" & Target.Row), Cells(Target.Row, "C"), Range("E3:E" & Target.Row))
End Sub
bunu deneyin. Sizin belge numarası dediğiniz zaten tarih sadece sayı formatında olduğunda öyle görünüyor. A sütununa sağ tuş tıklayın hücre biçimlendir - tarih'e çift tıklayın. Tüm hepsi tarih olarak görünsün

Merhaba
Sayfa1'in üzerinde sağ tuş tıklayın açılan yere kopyalayın.
En son kayıt yaparken makro içerebilen dosya şeklinde kayıt yapın.
Eki inceleyin

Üstadım bu veridğin ekteki dosyayı uzun zamandır kullanıyordum. Tşkr ederim ama ne olduysa artık çalışmıyor.. kodalar yazıyor ama çalışmıyor.. Eke bakarsanız ordada çalışmadıgını görürsünüz.. Nedendir acaba? Yardım lütfen?

Üstadım bu veridğin ekteki dosyayı uzun zamandır kullanıyordum. Tşkr ederim ama ne olduysa artık çalışmıyor.. kodalar yazıyor ama çalışmıyor.. Eke bakarsanız ordada çalışmadıgını görürsünüz.. Nedendir acaba? Yardım lütfen?

Merhaba
Dosyayı göremedim.
Mesajınızı görmemişim

Geri