• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma Kitapları Arasında Veri Taşıma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
Değerli Arkadaşlar Formunuza Yeni Katıldım Bazı Eksikliklerim İfade Yanlışlıklarım Olabilir Kusuruma Bakmayın Lütfen Benim Öğrenmek İstediğim X İsimli Çalışma Kitabındaki Belirsiz (Düzenli Olmayan (D11,D13,D15,D19,E39,E40,E41) Hücre Verilerinin Y İsimli Çalışma Kitabındaki Belirli Bir Satıra (B5,C5,D5,E5,F5,G5,H5) Taşınmasını Bir Buton Yada Makro Yardımı İle Yapabilirmiyim Bu Konuda Bana Yarım Edermisiniz (Ekte Bir Dosya Gönderdim Umarım Başarılı Olmuşumdur)

Ekli dosyalar

Sayın pylor

Aşağıdaki kodları bir modüle yapıştırın.

Kod:
Sub Kaydet()
Dim s1 As Worksheet
Dim sY As Worksheet
Set s1 = Sheets("GASTRO") [COLOR=red]'Form sayfanız.[/COLOR]
Set sY = Sheets("Arşiv")  [COLOR=red]'Arşivlenecek Sayfa[/COLOR]
son = sY.[b65536].End(3).Row + 1
sY.Cells(son, 2).Value = s1.[d11].Value
sY.Cells(son, 3).Value = s1.[d13].Value
sY.Cells(son, 4).Value = s1.[d15].Value
sY.Cells(son, 5).Value = s1.[d19].Value
sY.Cells(son, 6).Value = s1.[e39].Value
sY.Cells(son, 7).Value = s1.[e40].Value
sY.Cells(son, 8).Value = s1.[e41].Value
MsgBox "Kayıt Tamamlandı" & vbLf, vbOKOnly + vbInformation
End Sub

.

olmadı

sayın as3434 gönderdiğiniz kodlar için çok teşekkür ederim ben o kodları kopyaladım excel içinde bir buton oluşturdum butona sağ tıklayıp makro ata dedim gelen sayfada yazan
Sub Dikdörtgen1_Tıklat(), end sub aralığına yapıştırdım ama bir hata mesajı verdi ve çalışmadı nerede hata yaptım acaba

Sayın pylor

Ne tür bir hata verdi?

Sayfa isimlerini düzelttiniz mi?

Ekli dosyayı inceleyin.

.

Ekli dosyalar

dosyaları otomatik açma

Sayın as3434 göndermiş olduğunuz kodlar çok işime yaradı bunun için size tekrar teşekkür ederim sizden bir isteğim daha var ben yazdığım raporları
(d:\D-belgeler\veri tabanı\hasta raporları\endo-kolon) klasörüne hasta isimleri ile farklı kaydedip aynı anda sayfa içeriğinide (d:\D-belgeler\veri tabanı\istatistikler\hasta tanıları.xls) dosyasına göndermiş olduğunuz kodlarla kaydetmeyi başardım ama benim öğrenmek istediğim diyelimki ben hasta tanıları.xls dosyasının içinde kayıtlı hasta isimini buldum hastaya raporunu vermek istiyorum bulunan hasta ismine tıkladığım zaman ilgili klasörden (d:\D-belgeler\veri tabanı\hasta raporları\endo-kolon) hastaya ait raporu otomatik olarak açabilirmiyim bunu bir köprü yada başka bir yolla nasıl yapabilirim bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

Geri