• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çalışma kitapları arasında işlem yapılabilir mi?

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu;
elimde 5-6 tane çalışma kitabı ve bunlarında içinde 12 şer tane sayfa mevcut.
ben her gün bu sayfalara veri girmek istiyorum. tek tek arayıp bulmak yerine makro koduyla istediğim sayfaya istediğim verileri ekleyebilirmiyim.

bu konuda bana yardımcı olacak olan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
iyi günler

örnek olarak 10 tane değişkeni girdikten sonra butona bastığımda girdiğim değişkenleri farklı çalışma kitaplarındaki hücrelerine yazacak.

sadece bunu yapabilecek bir kod lazım bana lütfen yardımcı olurmusunuz..

yardımcı olacak olan varsa ben gerekli bilgileri yazacam.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bunun yerine excel de bir index dosyası oluşturabilirsiniz. Burada her gün gireceğiniz veriler için hücreler oluşturabilirsiniz. Ayrıca buradaki hücrelerden verileri formülle ilgili sayfaların ilgili hücrelerine çektirebilirsiniz. Böylelikle yaptığınız ana çalışmada girdiğiniz her yeni veri ilgili excel sayfalarında güncellenecektir.

merhaba öncelikle mesajımı cevapladığınız için teşekkür ederim.
sizin ne demek istediğinizi eksik bilgilerimden dolayı tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.
ama eğer isterseniz bahsettiğim tabloyu buraya yükleyeyim sizde görün belki bu şekilde daha iyi anlaşabiliriz.
ve az önce detaylı olarak bir konu açtım ve dosyayıda oraya ekledim isterseniz ordanda bakabilirsiniz.

Atın lütfen ben yardımcı olamasam bile bir başka arkadaşımız yardımcı olur.

yıllık ürün takibi adıyla yeni konu açtım ve orda tabloda ekli lütfen ona bakarmısınız hem formun temizliği için sanırım daha iyi olacak bu konuyu kapatmaya çalıştım ama sanırım kullanıcıların bu izni yok.

Geri