• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma kitabında 5 dk. boyunca işlem yapmayınca otomatik kapansın.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Mrb arkadaşlar,Ağ içi çalışma ortak çalışma kitabı kullanacağız.Malum çalışma kitabını açıp unutan olabilir.O zaman diğer kullanıcılar kitabı açamaz.Kendim Thisworbook bölümüne kod yazdım.Ama sorun şu: Çalışma kitabında ilk işlem yapmaya başladığımdan itibaren süreyi saymaya başlıyor ve kapatıyor.Benim istediğim, en son yapılan işleme göre süreyi saymaya başlasın.

Not:Ekteki kitabımda 10 sn olarak süreyi ayarladım.Sonucu bir an önce görmek için.

Ekli dosyalar

Teşekür ederim.Ama benim çalışma kitabımdan farkı yok.Sizin kitapta aynı, açılıştan itibaren 10 sn sonra kapanıyor.Benim istediğim;sayfanın üzerinde işlem yaparken (yazı yazıyorsak.hücre seçiyorsak) o esnada bu zamnalama kodları çalışmayacak.En son işlem yaptığımızda zaman çalışmaya başlayacak.Yani zaman (kodlarda yazılan süre) bitmeden sayfa üzerinde yazmaya başladığımızda zamanı baştan başlatmalı ki, en son yapılan işleme göre zaman kodu çalışmaya başlasın.

Bu konu hakkında bir cevap yok mu? Arkadaşlar
Banada bu şekilde bir kod lazım ama KONYA42 arkadaşında söylediği gibi yapılan son işlemden sonra kullanılmazsa kaydedip kapanmasını istiyorum...

Geri