• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma kitabı koruma ve paylaşma hakkında.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vetilker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 tr.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler diyerek kısaca sorunumu özetlemek istiyorum. biri 120 sayfa diğeri 13 sayfa olan iki ayrı excell dosyamda sayfalardaki formüller silinmesin diye bazı hücreler kilitli ve koruma altına aldım. Sonra birbiri ile alakalı olan sayfaların silinmemesi için araçlar / çalışma kitabını koru ve paylaş tan şifre verdim. 2 -3 gün dosyalar kullanıldı. Sorun yoktu. Eski olan usb bellekten dosyalarımı yeni bir belleğe taşıdım. Şimdi dosyalarımı açıyorum, sayfanın üstündeki başlıkta açılan dosya adı ve parantez içinde paylaştırılmış olarak yazıyor. ama araçlara girip baktığımda koruma kaldır yerine çalışma kitabı koru ve paylaş kısmının aktif olduğunu görüyorum, sayfalarda işlem yapabiliyorum ama korumaları kaldıracak tuşlar aktif değil. Lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şifrelerimi biliyorum ama tuşlar aktif değil bilmem anlatabildim mi.

ek bilgi. dosyanın özelliklerine baktığımda arşiv olarak işaretli, salt okunur işaretleyip denedim olmadı, ikisini seçtim gene olmadı. ne yapacam ben :(

bugün pazar olduğu için mi cevap alamıyorum. acil çözüm bulmam için ne yapabilirim.

Geri