• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Calender sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S.A.
Arkadaşlar, sayfaya zamanında bir calender eklenmiş, şimdi kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum. sayfanın tam ortasında ve istediğin tarihi ay bazında gösteriyor. Layer bir yapıya sahip, yani alttaki hücreler tıklanabiliyor. Office 2000 kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.. :?

V.A.S
O kadar güzel anlatınki ilgimi çekti yaparım demiyorum ümitlenmeyin örneği görebilirmiyim. En azından görmek istediğimi söylesem.

Sayın mith, eklenti olabilir .xla
Araçlar'a oradan Eklentiler'e girin ve Calendar ile ilgili eklentinin çentiğini kaldırın.

S.A.
Yok arkadaşlar, eklentilere bakmıştım, eklenti değil, onca sene excel kullanıyorum, böyle bir calender ilk defa görüyorum, zamanında ekleyen eklemiş, (nasıl eklediğini de hatırlamıyor arkadaş), şimdi kalkmıyor, sayfanın ortasına yapışmış.
Bu konuda yardım bekliyorum arkadaşlar..
Bu arada şu anda dosya elimde değil, iş yerinde. gönderme fırsatım olursa atarım..

Muhtemelen bir takvim denetimi eklenmiş, denetim araç kutusundaki üçgen şekli tıklayın sonrada takvimi seçip silebilirsiniz.

leventm çok teşekkür ediyorum, her zamanki gibi bir sorunu daha çözdün :ok:: , nasıl aklıma gelmedi, tabii ki denetim aracı. tasarım modunda olmadığı içinde silemiyordum.

arkadaşlar bende sayfanın kenarına takvim eklemek istitorum.işlem yaparkende sabit kalacak bunu nasıl yapacam.?

Ekle-nesne-takvim denetimi ile hücreye takvim ekleyebilirsiniz.

Merhaba Leventm,
Excel 2003 English kullaniyorum. Nasil yapabilirim ? Birde ingilizce versiyonunda anlatabilirsen cok sevinirim.
Tesekkurler.

ARKADAÞLAR BEN EXCEL DE Calendar BULAMADIM BUNA NERDEN ULAÞABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Geri