• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

büyükten küçüğe sıralama

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2010 TR
a sutunda firmalar b sutununda veriler var. ben bunları büyükten küçüğe doğru firmalar ve veriler ile beraber sıralanmasını istiyorum ilk 10 nu

a sutunda firmalar b sutununda veriler var. ben bunları büyükten küçüğe doğru firmalar ve veriler ile beraber sıralanmasını istiyorum ilk 10 nu
veriler değiştikçe sıralamada değişecek

B SUTUNUNDA BORÇLARIM C SUTUNDA FİRMALAR D SUTUNUNDA ALAÇAKLARIM VAR BUNLARI BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE DOĞRU DOĞRU BORÇLARIMI VE ALAÇAKLARIMI YAZMASINI İSTİYORUM - 150 FİRMA VAR - BOŞ OLAN FİRMALARI YAZMAYAÇAK

Ekteki örneği inceleyin.İstediğiniz böyle bir şey herhalde.

B SUTUNUNDA BORÇLARIM C SUTUNDA FİRMALAR D SUTUNUNDA ALAÇAKLARIM VAR BUNLARI BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE DOĞRU DOĞRU BORÇLARIMI VE ALAÇAKLARIMI YAZMASINI İSTİYORUM - 150 FİRMA VAR - BOŞ OLAN FİRMALARI YAZMAYAÇAK ilginiz için teşekkür ederim

Merhabalar
Eki inceleyiniz.

B SUTUNUNDA BORÇLARIM C SUTUNDA FİRMALAR D SUTUNUNDA ALAÇAKLARIM VAR BUNLARI BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE DOĞRU DOĞRU BORÇLARIMI VE ALAÇAKLARIMI YAZMASINI İSTİYORUM - 150 FİRMA VAR - BOŞ OLAN FİRMALARI YAZMAYAÇAK ilginiz için teşekkür ederim borç ve alaçak devamlı değişken veriler aynı olabilir sizin gönderdiğinizde veriler aynı olduğunda yok sayıyor birde rank olmasın

Geri