Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyükten küçüğe doğru başlıkla beraber ilk 5 veriyi kopyala
sayfa1 deki verilerden(a6:m6) en büyük ilk beş değeri aynı başlıkla beraber (a1:m1)sayfa2 ye nasıl kopyalayabilirim?Boş hücreleri dikkate almayacak.teşekkürler.
Sayın MUTLUXX,
ekteki dosyada istediğiniz gibi sıralanmıştır.
"veriler" sayfasına istediğiniz kadar isim ve puan girebilirsiniz.
"sıralama" sayfasında sonuçları büyükten küçüğe veya küçükten büyüğe görebilirsiniz.
ben her ikisini de yaptım. ikisinden de istifade edebilirsiniz.kırmızı sütum büyükten küçüğe, yeşil sütun küçükten büyüğüdür.
20 tane sıralama yaptım ancak siz istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.
bu dosyayı hazırlamamda emeği geçen sayın "ALI"ye teşekürler.
ayrıca "Sıralama uygulamarı" diye kapsamlı bir link ve dosya var. bulabilirsem. göndereceğim.
iyi çalışmalar
Sayın MUTLUXX,
Son gönderdiğiniz SIRALA.xls dosyasının VRD sayfasındaki EK4 hücresinin içine girip CTRL+SHIFT+ENTERtuşlarına beraber basınız. Daha sonra EK4 hücresini tutup istediğiniz yere kadar sürükleyiniz.
Sürükleme işlemini EL4 hücresinin aynı satıra kadar yapmalısınız.
Ben sizin gönderdiğiniz dosyaya uyarladım pek ala sıralama yapabiliyorum.
Sadece sayıları virgülden sonrasını göstermiyor. Bunu sağa tıklayıp hücre özelliklerinden ayarlayabilirsiniz. O sizin isteğinize kalmış.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.