Butona tıklayınca eklediğim form açılsın

Excel Vers. ve Dili
vb
Merhaba excelde çok basit bir form oluşturdum üzerine butonlar koydum ancak formu kapayınca tekrar açmak için butonun üzerine hangi kodu yazmam gerek birda formda oluşturduğum butonlara link vermek istiyorum yani aynı klasördeki başka bir excel veya word dosyası açmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,

Sub form_aç ()
userform1.show
end sub

Excel Vers. ve Dili
vb
Mahir Bey çok teşekkür ederim ilginiz için birde başka bir butonla exceli kaydedip başka biriylede köprü atama kodunu yazarsanız minnettar kalırım
Yani kaydedecek ve köprü ile ilgili exel dosyasını açacak
Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Sayın Morphey;

Sayın Mahir'in verdiği kodları userform üzerindeki düğmeye değil , excel sayfasına yerleştirdiğiniz düğmeye çift tıklayarak açılan yere yazmanız gerek.

Userform üzerine koyduğunuz düğmelerin her birine çift tıklayarak Vbe'sine ulaşın ve

Sub sayfa1ac()
sheets("sayfa1").select
End sub

Sub sayfa2ac()
sheets("sayfa2").select
End sub
.
.
.

(sayfa adlarını siz yerleştirin) atayın

Excel Vers. ve Dili
vb
Cems Bey;
İlginiz için çok teşekkür ederim çok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz üşenmeden ancak istediğim excelin içinden değilde dışından başka bir exel dosyası (wordde olabilir) çağırmak verdiğiniz kodları aynen yazdım sayfa 1 yerine direk köprüyü gösterdim ancak çalışmadı şimdiden teşekkürler
Ha unutmadan birde ctrl+s yani kaydettme kodunu verirmisiniz size zahmet

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Cems Bey;
İlginiz için çok teşekkür ederim çok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz üşenmeden ancak istediğim excelin içinden değilde dışından başka bir exel dosyası (wordde olabilir) çağırmak verdiğiniz kodları aynen yazdım sayfa 1 yerine direk köprüyü gösterdim ancak çalışmadı şimdiden teşekkürler
Ha unutmadan birde ctrl+s yani kaydettme kodunu verirmisiniz size zahmet
Bu bahsettikleriniz ve daha fazlası için küçük çaplı arama yapmanız yeterli.

Bir bağlantı benden
farklı bir dosya açmak için.

Excel Vers. ve Dili
vb
Mahir Bey ;
Tekar tekrar teşekkür ediyorum tamda böyle bir şey arıyodum. Saygılarımı sunuyorum.