Birde böyle dene
Kod:Sub mailgönder() 'ActiveSheet.Range("A1:H59").Select ActiveWorkbook.EnvelopeVisible = True With ActiveSheet.MailEnvelope .Introduction = "GÜNLÜK KASA RAPORU" & Chr(13) & Chr(13) & " LÜTFEN RAPORU KONTROL EDİNİZ. İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM. " .Item.To = "muhasebe@ayakkabicity.com.tr" .Item.CC = "ibrahimdemir@ayakkabicity.com.tr " .Item.Subject = Date - 1 & " TARİHLİ KASA RAPORU" Yol = Sheets("Günlük Rapor").Cells(1, "m").Value If CreateObject("Scripting.FileSystemObject").FileExists(Yol) = True Then [COLOR="Red"].Item.Attachments.Add Yol[/COLOR] Else MsgBox "dosya yok" End If .Item.Send End With MsgBox "Mail Merkeze Gönderildi" End Sub
Çok teşekkür ederim size tam istediğim gibi oldu sorunum çözüldü. Fakat birşey öğrenmek istiyorum mağazalarımızın bilgisayarına yükledim deneme amaçlı fakat hücre adreslerinde sorun gösteriyor Örneğin kaydedeceği dosya adını c5 hücresinden alıyor fakat sanki o hücreyi bulamamış gibi hata veriyor program. benim bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. mağazadaki de aynı sürüm office programı acaba herhangi bir yerde ayarlardan felan mı kaynaklanıyordur.