• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Buton yardımı ile veri aktarma ve e-mail yollama

Birde böyle dene

Kod:
Sub mailgönder()

'ActiveSheet.Range("A1:H59").Select

ActiveWorkbook.EnvelopeVisible = True

With ActiveSheet.MailEnvelope

.Introduction = "GÜNLÜK KASA RAPORU" & Chr(13) & Chr(13) & " LÜTFEN RAPORU KONTROL EDİNİZ. İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM. "

.Item.To = "muhasebe@ayakkabicity.com.tr"

.Item.CC = "ibrahimdemir@ayakkabicity.com.tr "

.Item.Subject = Date - 1 & " TARİHLİ KASA RAPORU"

Yol = Sheets("Günlük Rapor").Cells(1, "m").Value
If CreateObject("Scripting.FileSystemObject").FileExists(Yol) = True Then
[COLOR="Red"].Item.Attachments.Add Yol[/COLOR]
Else
MsgBox "dosya yok"
End If

.Item.Send

End With

MsgBox "Mail Merkeze Gönderildi"
End Sub

Çok teşekkür ederim size tam istediğim gibi oldu sorunum çözüldü. Fakat birşey öğrenmek istiyorum mağazalarımızın bilgisayarına yükledim deneme amaçlı fakat hücre adreslerinde sorun gösteriyor Örneğin kaydedeceği dosya adını c5 hücresinden alıyor fakat sanki o hücreyi bulamamış gibi hata veriyor program. benim bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. mağazadaki de aynı sürüm office programı acaba herhangi bir yerde ayarlardan felan mı kaynaklanıyordur.

Aktar kodunun bu bölümünü

Kod:
Sheets("Günlük Rapor").Cells(5, "c").Value = Sheets("7. AY").Cells(3, "u").Value
bununla değiştir bakalım ne olacak

Kod:
Sheets("Günlük Rapor").Cells(5, "c").Value = CDate(Format(Sheets("7. AY").Cells(3, "u").Value, "dd.mm.yyyy"))

pdf makrosununda bu bölümünü

Kod:
isim = Cells(5, "c").Value

bununla değiştir.

Kod:
isim = CDate(Format(Cells(5, "c").Value, "dd.mm.yyyy"))

yada bununla değiştir.

Kod:
isim = Format(Cells(5, "c").Value, "dd_mm_yyyy")

pdf makrosununda bu bölümünü

Kod:
isim = Cells(5, "c").Value

bununla değiştir.

Kod:
isim = CDate(Format(Cells(5, "c").Value, "dd.mm.yyyy"))

yada bununla değiştir.

Kod:
isim = Format(Cells(5, "c").Value, "dd_mm_yyyy")

Halit bey merhabalar

öncelikle bayramınız mübarek olsun yazdığınız kodlar işime yaradı ufak bi değişiklik yaptım sadece kodlarda programım sorunsuz çalışıyor. Sorun yaşadığım mağazalarda Excell programında sorun var sanırım kaldırıp yeniden deniyeceğim diğer mağazalarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor program. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Geç cevap verdim kusura bakmayın Bayram dan dolayı geri dönüş yapamadım.

Ek olarak açtığınız başlıklarda "acil-yardım" gibi kelimeler kullanmayınız. Bunlar bize itici geliyor. Burası zaten yardımlaşma forumudur. Boşta olan üyelerimiz ellerinden geldiğince destek olmaya çalışıyorlar. Sadece biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Geri