• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

buton ile sayfa oluşturmak ve verileri aktarma

Excel Vers. ve Dili
2010
Türkçe
merhaba,
şubelerimiz için kullandığımız günlük hesap özetlerinin yazıldığı bir excel var.
aylık olarak sayfa açılıyor ve o şekilde bir arada duruyor.
aylık olarak buton ile sayfanın açılıp tarihlerin ve devir rakamının kopyalanmasını istiyoruz ancak nasıl yapabiliriz bulamadık.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Şablon sayfası üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.

Eki inceleyin.

.

Ekli dosyalar

merhaba baya ilerledim istediğimiz şeylerin bir çoğunu yaptırma noktasına geldim yalnız sadece ufak bir sorun var gibi gözüküyor.

yeni oluşturulan ay bir öncekinden daha az gün ise fazlalık hücrelerin yazıları beyaz yazılarak gözükmez yapılıyor ve şubat ayı düşünülerek yazılmasına rağmen şubat ayında değişik bir şekilde 3 hane beyaz olacağına 1 tanesi oluyor sadece

bakabilir misiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

merhaba baya ilerledim istediğimiz şeylerin bir çoğunu yaptırma noktasına geldim yalnız sadece ufak bir sorun var gibi gözüküyor.

yeni oluşturulan ay bir öncekinden daha az gün ise fazlalık hücrelerin yazıları beyaz yazılarak gözükmez yapılıyor ve şubat ayı düşünülerek yazılmasına rağmen şubat ayında değişik bir şekilde 3 hane beyaz olacağına 1 tanesi oluyor sadece

bakabilir misiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

çözdüm şimdiki halini de koyayım bitince son halini de atarım işine yarayacak biri olursa direk alsın

Ekli dosyalar

Geri