• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bul getir makrosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
D7-d40 ve e7-e40 hücrelerinin kayıt sayfasına aktarılması ve d3 ve e3 hücresine ay ve yılı girdiğimde hangi ay ve yılın kayıdını çağırmak istediğimde o ay ve yılın bilgilerinin veri girşi sayfasına geri çağırılmasını istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

sayın meslen çok teşekkür ederim tam istedğim şekilde olmuş yalnız aktar dediğimde veriler başarıyla aktarıldı ve aktarıldıktan sonra sayfanın içi boşalabilirmi.

sayın meslen çok teşekkür ederim tam istedğim şekilde olmuş yalnız aktar dediğimde veriler başarıyla aktarıldı ve aktarıldıktan sonra sayfanın içi boşalabilirmi.

Kod:
Sub Oval2_Tıklat()
With Sheets("KAYIT")
    Set bul = .Rows(1).Find([d3], lookat:=xlValue)
    If Not bul Is Nothing Then
        knt = bul.Address
        Do
         If [E3] = .Cells(1, bul.Column + 1).Value Then
             .Range(.Cells(2, bul.Column), .Cells(35, bul.Column + 1)).Value = Range("d7:e40").Value
             [COLOR="Red"]Range("d7:e40").Value = Empty[/COLOR]            
             Exit Sub
         End If
         Set bul = .Rows(1).FindNext(bul)
        Loop While Not bul Is Nothing And bul.Address <> knt
        Else

End If
End With
End Sub

Sayın hocam ellerinize sağlık birde ekteki son haliyle düzenlemiş olduğum örnek dosyamda veri girşi sayfasında bulunan e41-e42-e43 hücrelerinin içerisindeki verileri aynı butonla(aktar butonu ile)aktarılan sayfada belirtiğim b5-c5-d5 hücrelerine sırayla aktarılmasını istiyorum . Birde yıl bölümünde yıl 2020 ye kadar gidiyo bu sonsuz olabilirmi bu mümkünmüdür.saygılar

Ekli dosyalar

4. mesajımdaki kırmızı satırdan önce şu kodu ilave ediniz.

Kod:
    Sheets("AKTARILAN").Range("B" & Sheets("AKTARILAN").[b65536].End(3).Row + 1).Value = [E41].Value
             Sheets("AKTARILAN").Range("C" & Sheets("AKTARILAN").[b65536].End(3).Row).Value = [E42].Value
             Sheets("AKTARILAN").Range("D" & Sheets("AKTARILAN").[b65536].End(3).Row).Value = [E43].Value

hocam hakkınızı helal edin size bayağı yük oldum.son olarak aktar butonunu tıkladığımda aktarmadan önce "BU BİLGİLERİ AKTARMAK İSTİYORMUSUNUZ" vet yada hayır seçeneği çıkması evet dediğimizide "bilgileriniz başarıyla aktarıldı " hayır seceneğini tıkladığımızda bilgileriniz aktarılmadı diye sesli uyarı verebilirmi.son olarakta veri girişi bölümünde d3 -e3 hücrelerininde aktarılan sayfasında e5-f5 hücrelerine aktarılması olabilirmi saygılar

çok teşekkür ederim hocam

Geri