• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bugün ve eğer formülü hakkın soru

Excel Vers. ve Dili
2007-2003
Merhaba arkadaşlar sms oluşturmada zaman kazanmak adına bazı şeyler yapıyorum takıldığım bir yer var yardımcı olursanız sevinirim şimdi dosyayı ekleyeceğim sorum şu:
A5-b5-c5-d5 kısmı başka bir dosyadan veri süz işlemi ile kopyalanacağı için sabit orda bir değişiklik olmayacak
ancak h1-h2-h3 deki hazır msjların 1-2-3 nolu msjların e sutundaki msj numarasıne göre çıkmasını istiyorum mesela e6 ya 1-2-3 rakamlarından birinin yazılması halinde o rakama karşılık gelen ödev yapmadı -eksik yaptı- hazırlıksız geldi yazısının otomatik çıkmasını istiyorum tam olarak yapmak istediğim şu
öğrencilerin listesini kopyaladıktan sonra hücre değerine 1-2-3 rakamlarına göre bir metinin kendiliğinden oluşması
ben sadece öğrencinin dersini yazayım ve 1-2-3 değerlerinden biirini gireyim karşısına msj otomatik olarak çıksın yapılabilirmi bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkkür ederim

Ekli dosyalar

Dosyanız eklidir.
Dosyanızda açıklamalar yapılmıştır.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

tam olarak kendimi ifade edemesemde yinede çok teşekkür ederim Allah razı olsun kullandığınız formüllerde biraz oynama yaparak kendi istediğim şeye ulaşabileceğim yardım için tekrar teşekkürler

tam olarak kendimi ifade edemesemde yinede çok teşekkür ederim Allah razı olsun kullandığınız formüllerde biraz oynama yaparak kendi istediğim şeye ulaşabileceğim yardım için tekrar teşekkürler

Rica ederim, faydalı oldu ise sevinirim.

Geri