• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bu son

Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
günaydın herkese...günlerdir yazıyorum ama cvp alamadım neyse canınız sağolsun..bu son sorum umarım buna cvp alabilirim..

ekteki dosyada nasıl değişiklik ve eklemeler yabilirim yapabilirim ..yapan arkadaşın ellerine sağlık çok güzel ama ben daha fazla şey görmek istiyorum

Ekli dosyalar

Eğer böyle giderse bu cevap alamadığınız son soru olmayacak çünkü forum kurallarına uymuyorsunuz.

ne yaptım ki ben ??
Konu başlığı kurallara aykırı Sorunuza uygun başlık olmalı
Mesajınızda "nasıl ekleme ve değişiklik yaparım" demişsiniz. Bu çok genel bir soru. Ne eklemek istiyosunuz nasıl bir değişiklik yapmak istiyosunuz ayrıntılı ama fazla uzatmadan açıklamalısınız.

Amiyane tabirle siz soru sormaktan aciz duruyosunuz bizim de sorunuzu cevaplamamızı istiyosunuz.

Forum kurallarını okursanız ayrıntıları da öğrenmiş olursunuz.:)
Kolay gelsin.

Konu başlığı kurallara aykırı Sorunuza uygun başlık olmalı
Mesajınızda "nasıl ekleme ve değişiklik yaparım" demişsiniz. Bu çok genel bir soru. Ne eklemek istiyosunuz nasıl bir değişiklik yapmak istiyosunuz ayrıntılı ama fazla uzatmadan açıklamalısınız.

Amiyane tabirle siz soru sormaktan aciz duruyosunuz bizim de sorunuzu cevaplamamızı istiyosunuz.

Forum kurallarını okursanız ayrıntıları da öğrenmiş olursunuz.:)
Kolay gelsin.
bakın kimse ile münakaşaya girmek istemiyorum amacım sadece insanların zamanını çalmamak dosya ya bakanlar işlem yapıp yapayacaklarını bilirler ve ne yapmak istediğimi sorarlar zaten..uzun uzadıya açıklamalar doldurup kimse okumak için uğraşsın istemiyorum...bu benim fikrim ve saygı lütfen..

Geri