• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

boş hücrenin solundaki değerleri başka çalışma kitabına yazdırma hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prens06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
örnek 1 deki tablodaki boş hücrenin solundaki değerleri örnek 2 de görüldüğü gibi yazdırmak istiyorum yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk ederim.

Ekli dosyalar

Sayfaya bir buton ekleyip, deneyiniz...
J sütunundan itibaren listeliyor...

Kod:
[SIZE="2"]Sub Emre()
    Dim i As Integer
    For i = 1 To Range("a65536").End(3).Row
        Range("J" & i & ":O" & i).ClearContents
        If IsEmpty(Cells(i, "G")) Then
        Range("A" & i & ":F" & i).Copy Range("J65536").End(3)(2, 1)
        End If
    Next i: i = Empty
End Sub[/SIZE]

Yazılan mesajımı silebilme gibi bir özellik mevcut mudur ?

Lütfen ilk mesajımı siliniz...

nereye yazacağım tam olarak açıklarmısın bana sana zahmet bunu birde makrosuz yapamıyormuyuz formül ile oluyormu acaba

murat hocam biraz acemiyiz nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim

yokmu yardımcı olacak bi arkadaş biraz acelede yardım ederseniz sevinirim

sorduğum soruya yardımcı olabilecek bi arkadaş yokmu acaba bana düzgün bir şekilde anlatacak

Merhaba Murat bey in eklediği Kodları bir Modüle Ekleyerek Sayfaya CommandButton Koydum ama Murat Beyin Yazdıgı Kod Aynı Sayfaya Kopyalıyor.

Ben İlave Ettim Yalnız KODU Yazıdıgm Bölümü örnek2 Sayfasına o Degeri Yazarsanız Getirecek. Üzerinde Calısmaya Devam Ediyorum Umarım İstediginiz Gibi Bisey Cıkartabilirim.

Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ilginize çok tşk ederim gerçekten çok ii olucak benim için illaki makro ile olmak zorunda değil formül ile oluyorsa öylede yapabiliriz.

tşk ederim ilginize yardımcı olursanız çok sevinirim illaki makro ile olmak zorunda değil formül ile oluyorsa onunlada yapabilirsiniz

hazal hocam ne yaptınız acaba bir gelişme varmı bu kadar zormuydu bunu yapmak anlayamadım tamda bilmiyorum exceli ama

hazal ve murat arkadaşa tşk ederim ama istediğim şekilde bir oluşum olmadı halen yardım etmek isteyen arkadaşlara tşk ederim.

Başka bir yol ile yardımcı olmaya çalıştım.

Umarım işinize yarar.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Bir önceki mesajımda eklemiş olduğum dosyaları değil bu mesajımdaki dosyaları dikkate alırsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Merhaba

siz bütün hücreleri 1 nolu dosyadan 2 nolu dosyaya çekmekmi istiyorsunuz.

1 nolu dosyada satır ilave ettiğinizde 2 nolu dosyadada güncellenmesinimi istiyorsunuz.

eğer öyleyse 2 dosyayıda açın

1 nolu dosyada A1 hücresinda kopyala diyin
2 nolu dosyaya geçin a1 hücresinin üzerinde Özel yapıştırı seçin oradada
Bağlantılı yapıştırı seçip enter'e basın.

hücredeki formülde $ işaretlerini kaldırın
$A$1 - A1

hücreyi sağa ve aşağı dogru kopyalayak çoğaltın.

Eğer bir hücreye bağlı olarak bilgileri almak istiyorum diyorsanız.
yani 1 dosyada a1'de 55555 gibi bir rakam var
2 dosyaya 55555 yazdığınızda 55555'in sağındaki bilgilerin gelmesini istiyorsanız.

Düşeyara-vlookup olarak excel dershanesinde arama yapınız.

zafer hocam istediğim para almadığımız kişiler var alındı diye yazdığımız yer varya orda boş olanlar var o boş olanların solundaki bilgileri almak istiyorum başka bir excel çalışma sayfasına onları liste halinde tek tek yapmak istemiyorum kısacası bi kolayı varmı diye yazmıştım ama baya zor sanırım bu konu forklift operatörüne verip tahsilata göndereceğim hepsi bu

Merhaba

İşlevler ile ilgili çok bilgili arkadaşlarımız var.Onlarda konuyu inceleyeceklerdir.

Aynı kitapta ayrı bir sayfada istediklerinizi almanız daha doğru olur diye düşünüyorum.Aynı kitapta olmasının sizin için bir sakıncası varmı ?

Ayrıca 2 nolu mesajda'ki kodları deneyiniz.

Geri