• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

boş hücreleri dolu ilk hücre ile doldurma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007/2010 Tükçe
merhaba arkadaşlar. ekteki dosya da sütunda bulunan boş hücrelere dolu olan ilk hücredeki değerleri yazdırmak istiyorum. aramama rağmen uygun bir çözüm bulamadım. ilgilenen arkadaş olursa sevinirim.

teşekkürler.

Ekli dosyalar

ilginize teşekkür ederim. bu cevap sorunumu çözecek sanırım

yardım

iyi çalışmalar 2. mesajdaki konuyu inceledim ancak boş hücreleri formül ile dolduruyor

formül ile değilde direk bir üstündeki yazı ile doldura bilrimiyiz
örnek a4 hücresine formül olarak a3 yazıyor necdet yazsa olabilrimi

iyi çalışmalar 2. mesajdaki konuyu inceledim ancak boş hücreleri formül ile dolduruyor

formül ile değilde direk bir üstündeki yazı ile doldura bilrimiyiz
örnek a4 hücresine formül olarak a3 yazıyor necdet yazsa olabilrimi

Sorunuzu pek anlamadım ama boş hücrelerin hepsini tek bir değer ile doldurmak istiyorsanız formül değil değeri yazar sonra Ctrl+Enter tuşuna basarsınız.

hocam ilginiz için teşekkür ederim ancak benim demek istediğim görünüşde necdet diye görünüyor ancak hücreye tıkladığımızda formül olduğunu görüyoruz formül olmasada direk üsteki bilgiyi yazsa

hocam ilginiz için teşekkür ederim ancak benim demek istediğim görünüşde necdet diye görünüyor ancak hücreye tıkladığımızda formül olduğunu görüyoruz formül olmasada direk üsteki bilgiyi yazsa

Anladım soruyu.

Böyle bir olanak yok ama şunu yapabilirsiniz.

Uyguladığınız sütunları toptan seçip kopyala - özel yapıştır - değerler derseniz formülden kurtulmuş olursunuz.

Geri