Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sayfa1 A2 den itibaren birleştirilmiş hücreler mevcut. Sayfa2 A2 itibaren Sayfa 1 deki değerleri almaya çalıştığımda görüldüğü üzere bir dolu bir 0 oluyor. Bunun alt alta gitmesini sağlamak istiyorum.
Örnek dosyanın asıl dsoyayla aynı yapıda olmamasının sonucu olarak böyle bir hata oluşuyor. Formülü örnek dosyanıza göre hazırlamıştım ve orda istediğiniz sonucu vermişti. Ancak asıl dosyanız örnek dosyanızla aynı yapıda olmadığı için sonuç hatalı oluyor.
Örnek dosyanızda her iki sayfada da verileriniz 2. satırdan başlıyordu ama asıl dosyanızda verileriniz 5. satırdan başlıyor. Bu durumda formül örneğin ilk satır için BR5 hücresine bakması gerekirken BR8 hücresine bakıyor.
Asıl dosyanıza göre kullanılması gereken formül şu şekilde:
Kod:
=DOLAYLI("PUANTAJ!BR"&(SATIR()-4)*2+3)
Ya da şöyle :
Kod:
=DOLAYLI("PUANTAJ!BR"&(SATIR())*2-5)
Tecrübeli bir kullanıcı olarak örnek dosyanın önemini anlamışsınızdır umuyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.