Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birleştir formülü ile oluşan formül çalıştırılabilir mi?
Bir hücrede =f3&g3&h3 formülü =b10 sonucunu veriyor..Bu sonucun metin olarak görünmeyip formül olarak çalışarak b10 hücresindeki değeri vermesini sağlayabilir miyim?
uzmanamele hocam yanıtınız için teşekkür ederim.sitede bulunan siz ve diğer birçok kişi için kolay anlaşılır bir soru olduğunu düşünerek dosya eklememiştim.Dolaylı formülünü verdiğiniz şekilde kullanmıştım #başvuru hatası almıştım o yüzden de çözemedim ancak sizin yanıtınızla tekrar bakınca sorunu anladım f3&g3&h3 birleşiminde f3 değeri "=" değeriydi..Formülü dolaylı(g3&h3) yapınca sonucu verdi teşekkür ediyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.