Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek dosyamda gerekli açıklamalar mevcut birleştir fonksiyonu ile verilerin geldiği hücrede sayılarda binlik ayırıcısı olmasını istiyorum fakata olmuyor yardımlar için şimdiden tşkler.İyi çalışmalar.
Verdiğiniz formül işimi gördü tşkler yalnız şunu belirtmeden yapamayacağım altta vermiş olduğunuz türkçe kaşılıkları linki olmasaydı anlama epey sürecekti iyi çalışmalar elinize sağlık..
="(" & TEXT(VLOOKUP(A1;C2:E4;3;0);"#.###,00") & ")"[/CODE]
Yaptığınız verdiğiniz formül fazlasıyla işimi gördü sizden ricam ufak bir açıklamasını yapmanız mümkünmü acaba.Öğrenmek babında soruyorum.Mesela;
1-Baştaki ve sondaki & işaret ne işe yarıyor?
2-Düşeyara formülünden sonraki "#.###,00" nedir.
fazla vaktinizi almak istemem ama ufaktan bir anlatırsanız çok sevinirim.Tşkler iyi çalışmalar..
1) & işareti ile sonucun başındaki ve sonundaki parantez karakterlerini ekliyoruz.
2) TEXT (MetneÇevir) fonksiyonuna "#.###,00" parametresini göndererk, VLOOKUP (DüşeyAra) fonksiyonundan geri dönen sonucu basamak ayraçlarıyla biçimlendiriyoruz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.