• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birleşik Kutuyu Gizleme (Yardım)

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Arkadaşlar ben aşağıdaki excelde bulunan birleşik kutucuk simgesinin içeriğini kullanıp kendisinin yazıcıda yazdırırken yazdırılmamasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz.içeriğini hücrede kullancam ama o birleşik kutucuğu yazdırmamak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum tşk

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ben aşağıdaki excelde bulunan birleşik kutucuk simgesinin içeriğini kullanıp kendisinin yazıcıda yazdırırken yazdırılmamasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz.içeriğini hücrede kullancam ama o birleşik kutucuğu yazdırmamak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum tşk
Merhaba
Ters Tuş ile veya üzerinde çift tıklama ile,
Denetimi Biçimlendir / Özellikler / Nesneyi Yazdır işareti kaldırın.

Merhaba
Ters Tuş ile veya üzerinde çift tıklama ile,
Denetimi Biçimlendir / Özellikler / Nesneyi Yazdır işareti kaldırın.

Arkadaşım senin dediğin şekilde yaptığımda kutu içeriğindeki yazı veya sayı herneyse oda siliniyor.ben içeriğinin yazıcıdan çıkmasını kendisinin yazdırılmamasını istiyorum

Arkadaşım senin dediğin şekilde yaptığımda kutu içeriğindeki yazı veya sayı herneyse oda siliniyor.ben içeriğinin yazıcıdan çıkmasını kendisinin yazdırılmamasını istiyorum
Merhaba
Hücre bağlantısı ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Aynı yöntem ile
Denetim / Hücre Bağlantısı
içeriğin nerede yazdırılmasını istiyorsanız oraya bağlanti kurun.

Merhaba
Hücre bağlantısı ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Aynı yöntem ile
Denetim / Hücre Bağlantısı
içeriğin nerede yazdırılmasını istiyorsanız oraya bağlanti kurun.

Ben bunu yapıyorum fakat o birleşik kutunun içeriğide gizleniyo bu sefer ben yazıcıda o içeriğin çıkmasını istiyorum

Ben bunu yapıyorum fakat o birleşik kutunun içeriğide gizleniyo bu sefer ben yazıcıda o içeriğin çıkmasını istiyorum
:roll:

İçeriğin çıkması için bağlantı ile bir hücreye yazdırmalısınız.

hücre bağlantısı yapınca hücrenin içeriği değilde hücre numarasını yazdırıo.hücrenin içeriğini nasıl yazdırabilirim.
Merhaba
Eğerki Veki kaynağınız varsa hücreye yazılan sayı ile veriyi ilgili yere formül yardımı ile aldırabilirsiniz.

Ama altarnatif olarak
Veri / Doğrulama kullanabilirsiniz. Daha Kullanışlı olacaktır.

Veri Doğrulama diye arama yaparsanız örnekler mevcut. İşinize yarayacağını dşünürseniz bir örnekle açıklayabilirim.

Geri