- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office 365
Excel de yeni değilim ancak çok uzun süre uzak kaldığım için çok fazla köreldiğimi farkettim. Ekte göndermiş olduğum dosyada yapmak istediğim birinci sayfa satır ve sütundaki bazı verileri ikinci sayfada da yinelemekti. Bunu yapmak çok zor değil ancak birinci sayfada her hangi bir yere yeni satır açtığımda doğal olarak ikinci sayfada çıkmıyor yani ilk sayfada yaptığım yeni satır eklemeyi ikinci sayfada da yapmam gerekiyor.Ancak ben bunu excelin otomatik yapmasını istiyorum çünkü yeni satırı ikinci sayfada açmayı unutursam ikinci sayfada manual olarak yazdığım ve o satıra denk gelen bütün değerler yer değiştiriyorlar. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Bunun dışında tabloda da göreceğiniz üzere ilk sütundaki satırlar alış ve satış olarak alt alta devam etmekte ancak tarih olarak sıralamak istediğimde alta alta olması gereken alış ve satış satırları yer ve renk değiştirmekte. Bahsetmiş olduğum satırları kitleyebilirmiyim ? Yukarıda bahsetmiş olduğum konularla ilgili gerçekten yardıma ihtiyacım var 2 haftadadır uğraşıyorum ama yapamadım ve yarın dosyayı teslim etmem gerekli. Ne olur bir elinizi uzatın Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Eklenmiş Dosyalar
Eklenmiş Dosyalar
Son düzenleme: