• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birim Fiyatı Girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var hangi formülü uygularsam uygulayayım bir türlü yapamadım. Yada yanlış yaptığım bir yer var
2 sayfa arasında 1. sayfadaki birim fiyatını karşılığındaki 2.sayfakinin karşısına yazamadım stok raporu çektiğimde sıralamayı farklı yaptığı için. Tam karşılığına gelen birim fiyatını giremiyorum bana bir formül bulursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba
Ne yapmak istediğiniz tam anlaşılamadığından sonuca ulaşılacak yöntemi siz belirleyin.

Bu formül ile diğer sayfadaki miktar bilgilerini alırsınız.
Size hangisi lazımsa formülü revize ediniz.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(($A2=Kurtarılan_Sayfa1!$A$2:$A$24)*($B2=Kurtarılan_Sayfa1!$B$2:$B$24)*(Kurtarılan_Sayfa1!$C$2:$C$24))

Merhaba
Ne yapmak istediğiniz tam anlaşılamadığından sonuca ulaşılacak yöntemi siz belirleyin.

Bu formül ile diğer sayfadaki miktar bilgilerini alırsınız.
Size hangisi lazımsa formülü revize ediniz.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(($A2=Kurtarılan_Sayfa1!$A$2:$A$24)*($B2=Kurtarılan_Sayfa1!$B$2:$B$24)*(Kurtarılan_Sayfa1!$C$2:$C$24))

EĞER formülüyle bu çözülebilir diye düşünüyorum anlatamadıysam tekrar anlatayım. 1. sayfadaki birim fiyatını 2. sayfaki birim fiyatı kısmına girmek istiyorum.

EĞER formülüyle bu çözülebilir diye düşünüyorum anlatamadıysam tekrar anlatayım. 1. sayfadaki birim fiyatını 2. sayfaki birim fiyatı kısmına girmek istiyorum.

Merhaba
Eğer fonksiyonuyla olmaz.
Önerilen formülü denemediğiniz anlaşılıyor, ya da denediniz ancak uyarlayamadınız.
Kod:
(Kurtarılan_Sayfa1!$C$2:$C$24)
yerine
Kod:
(Kurtarılan_Sayfa1!$D$2:$D$24)

teşekkür ederim az da olsa işimi gördü çok saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri