• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

birden fazla excel doyasını tek bir sayfada açmak

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
merhaba,

bir klasörün içerisinde bulunan birden fazla excel doyası içindeki verileri tek bir sayfada toplamak istiyorum. çok fazla excel dosyası olduğundan dolayı, zaman alacak. bu nedenle kısa bir yolu var mıdır?

şimdiden teşekkür ederim.

çok geniş bir soru; hangi verileri ne şekilde alacaksın örnek dosyalar varsa bir incelenebilir

easycafe klasörü var. bu dosyanın içinde ayrı ayrı 10 adet excel dosyası var. ben bu 10 adet excel doyasını tek bir excel dosyasında toplamak istiyorum. 1. dosya, hepsinin bulunmasını istediğim dosyasının sheet 1 inde , 2 . dosya sheet 2 inde olsun.

örnek dosya koyamıyorum. çok farklı bir durum çünkü.

halit3 merhaba,

senin bu işte ne kadar başarılı olduğunu biliyorum. zaten asıl yapmak istediğim şeyin bir kısmını senin daha önceki vermiş olduğun bilgileri kullanarak yaptım. şimdi de ekteki dosyada bulunan sorunların karşısındaki cevapları tek bir dosyada toplamak istiyorum. sheet 4 te mesela. yardımcı olabilirsen sevinirim.

Ekli dosyalar

4 nolu mesajdaki linkden

(kapalı dosyadan veri alma 60.xls) dosyasını indir sayfa5 de (Bütün Dosyalardan ve sayfalardan kopyalıyarak veri al bu sayfaya yapıştır) komut düğmesi var buradan açılan pencereden lisbax listesinden c yi seç ve işlemi yap düğmesini tıkla açılan pencereden veri alınacak dasyaların bağlı olduğu klasörü bul daha sonra evet,hayır,iptal seçeneklerinden evet seçeneğini tıkla alınan verileri kontrol et.

Geri