• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birden Fazla Excel Dosyasıyla Ortak Çalışma

Excel Vers. ve Dili
2013 TR
Arkadaşlar iyi günler,

Elimde 3 adet excel kitabı var bunlardan bir tanesi A müşterisi, diğeri B Müşterisi, 3. dosya ise bu iki kitaptan bilgiler alarak çalışan bir kitap. A kitabında A müşterisine yapılan işlerle ilgili bilgiler, her bir iş ayrı sayfada olacak şekildedir. Aynı durum B kitabı için de geçerlidir. Ortak çalışan kitapta ise A ile H sütunları arası A müşterisi için, J ile Q sütunları arası B müşterisi için ayrılmıştır. A müşerisine iş yaptığım zaman A kitabını açıyorum, yeni bir sayfa oluşturuyorum sayfaya işin adını veriyorum ve 3. kitaba giderek verileri oraya atıyorum. Kısacası zor oluyor. Ben istiyorum ki A müşterisinin kitabında yeni bir sayfa oluşturduğum zaman 3. kitapta müşterinin altına yeni bir satır açsın ve A kitabında belirlediğim hücrelerle 3. kitaptaki hücreleri eşleştirsin. Biraz karışık olu ama kusuruma bakmayın. Bir örnek ekliyorum.

Teşekkürler, iyi çalışmalar...

[link=http://www.dosyayukleyin.com/do.php?id=4598]Örnek.rar[/link]

. . .

• 2 tane müşteri sayısı sabit mi, artacak mı.
  • Müşteri kitaplarını başka bir programdan mı alıyorsunuz. Miktar (E12) çok alakasız bir yerde.
  • Kur bilgilerini günlük siz mi gireceksiniz 1 olarak mı girilecek.

. . .

Müşteri sayısı artacak örnek olsun diye 2 yazdım hali hazırda tam sayı 4.

Müşteri kitapları için hazırladığım özel bir sayfa formatı var. Verileri başka bir programdan alarak excel'e elle giriyorum. Fakat excel formatım sabit.

Kur bilgilerini ben giricem dolar, euro ya da TL olarak.

(E12)'nin alakasız bir yerde olması, örnek verirseniz genel formül değil de, daha özel bir formül vermenizi istemem.

Bu öğrencilik hayatımdan beri kafamda olan bir soru ve çok merak ediyorum. Lütfen yardım.

Geri