• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

birden fazla birleştirilmiş hücrenin süzülerek kopyalanması

anlaşılan olmuyor istediğim... peki filtrelenmemiş hali ile sayfa2 ye formülle ama alt alta ve tek satır olacak şekilde aktarımım nasıl olur. sonuçta sayfa2 de filtreleme yapabilirim.

bana da yardım

Arkadaslar merhaba ;

bende birşey sormak istiyorum

excel 1 sayfasında olan bir bılgılıyı sayfa 2 de koşullu olarak oraya yazdırmak istiyrorum.
Örneğin
sayfa 1 excel kutusun seçili olan kutucugun içinde a firması ( bu kutuda b c d .. firmalar ben a firmasının seçiyorum) var ise sayfa 2 de seçili kutucugun içine A firmasının karşısındaki değeri kutuçuga yaz

şeklinde yapmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağım bir türlü bulamadım düşeyara yaptım cok basarısılı sonuç ver miyor

Çoklu seçimleri tek tek seçip ayrı bir sayfaya alt alta değer olarak yapıştırabilirsin.

Alternatif;

Kod ile aktarım yapmayı deneyebilirsiniz.

Kod:
Sub AKTAR()
    Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet
    Dim Son As Long, X As Long, Aranan As Variant, Satir As Long

Set S1 = Sheets("GT")
    Set S2 = Sheets("Sayfa1")

S2.Cells.Delete
    Satir = 3
    Son = S1.Cells(S1.Rows.Count, 1).End(3).Row

Aranan = Application.InputBox("Lütfen aktarmak istediğiniz il adını giriniz.", "İL SEÇİMİ")
    If Aranan = "" Or Aranan = False Then Exit Sub

For X = 9 To Son
        If S1.Cells(X, "C") = Aranan Then
            S1.Range("A" & X & ":A" & X + 6).EntireRow.Copy S2.Cells(Satir, 1)
            Satir = S2.Cells(S2.Rows.Count, 1).End(3).Row + 7
        End If
    Next

MsgBox "Aktarım işlemi tamamlanmıştır.", vbInformation
End Sub

teşekkürler. istediğim olmuyor sanırım. ben gt sayfasında filtreleme yaptığım zaman ki bu çoklu olabiliyor ve başka başka filtrelemeler de olabiliyor, bunları boş bir sayfaya göründüğü gibi ve tek satır olarak kopyalamak istiyordum. tüm cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Geri