• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

birden çok sayfadan özet rapor alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan timus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar; Yaklaşık 30 civarında sayfadana oluşan bir excel tablosunda boş bir sayfada sayfa isimleri ve her sayfadaki bir hücrenin içeriği gelsin istiyorum. Şöyleki

1 Sayfa ismi a1 hücre değeri
2 Sayfa ismi a1 hücre değeri
3 Sayfa ismi a1 hücre değeri
4 Sayfa ismi a1 hücre değeri
. .
. .
. .

Bunun mutlaka bir kısayolu olduğunu düşünüyorum yardımcı olabilecek varmıdır. Bunu sayfa isimleri olmadan sadece değerler ile yapabilmek daha basittir diye düşünüyorum, bu seçeneği bilen var ise bunu da öğrenmek isterim.

teşekkürler ama tam olarak istediğim bu değil. Şöyle anlatmaya çalışayım; mağaza sayısı yaklaşık 30 her mağaza için ayrı bir sayfa var, her sayfada sayım raporları vardır sayfa içlerinde hangi mağaza olduğuna dair bir işaret yok örneğin tüm sayfalarda aşağıdaki gibi bir tablo vardır

Stok Kodu Stok açıklaması Adet Birim Tutar

Ben bütün sayfaları seçip en üste bir satır ekledim ve tüm sayfalar seçili iken istediğim başlıklara toplam aldırdım, böylece har sayfanın a satırında istediğim sütunların toplamları mevcut. Şimdi ayrı bir sayfada sayfanın adı (dolayısıyla mağaza adı) ve a satırındaki istediğim bilgiler alt alta rapor halinde gelsin istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

.

Bir örnek dosya ekleyin bakalım.

.

Geri