Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir üst sütündaki sabitleri altındaki değişken sayılarla çarpıp ortalamasını alma
Ekteki tabloyla ilgili olarak ben işin içinden çıkamadım, bir el atsanız mutlu olurum,
Ayrıca uzman değilim, anlatımınızı açıkça örneklerseniz sevinirim. Sevgi ve Başarı dileklerimle....
Necdet Bey,
İlginiz için teşekkürler, birinci satırda (K7) sabit sayılar var,(72 den 99'a kadar) alt satırdaki (K8) hücrelerinde ise yukardaki notların frekansı verilmiş. K8 satırında; A kurumu denetlenmiş ve bu kurumdaki personelin 2 tanesine 72 verilmiş, 1 tanesi 74, 2 tanesi 75, 2 tanesine 78 … diye devam ediyor. Sonuçta bu kurumda çalışan personele verilen puanların toplamı ile personel sayısına bölümü bu kurumun başarı ortalamasını verecektir. Personel sayısı K8 satırındaki frekansların toplamıdır. Umarım sorunumu açıklayabildim. Teşekkürlerimle.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.