" """" ""Adem Bur"" ""Adem Bur"" """" """" """" """" """" ""Mobile.Private"" ""05549401036"" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""01.01.0001"" ""0"" ""01.01.0001"" ""0"" """" """" """" """" ""False"" ""none"" """" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" """" """" """" """""
merhabalar,
rehberimi excele aktardım (.csv formatında) fakat exceldeki bir satır yukarıdaki gibi tüm bilgiler A sutununda fakat, ben istiyorum ki bir sutunda Adem Bur yanındaki sutunda da tel numarası 05549401036
buna nasıl dönüştürebilirim?
şimdiden teşekkürler
merhabalar,
rehberimi excele aktardım (.csv formatında) fakat exceldeki bir satır yukarıdaki gibi tüm bilgiler A sutununda fakat, ben istiyorum ki bir sutunda Adem Bur yanındaki sutunda da tel numarası 05549401036
buna nasıl dönüştürebilirim?
şimdiden teşekkürler