• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sutunu sutunlara ayırma

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
" """" ""Adem Bur"" ""Adem Bur"" """" """" """" """" """" ""Mobile.Private"" ""05549401036"" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" ""None"" """" """" """" """" """" """" """" ""01.01.0001"" ""0"" ""01.01.0001"" ""0"" """" """" """" """" ""False"" ""none"" """" """" """" """" """" """" """" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" ""none"" """" """" """" """" """""

merhabalar,

rehberimi excele aktardım (.csv formatında) fakat exceldeki bir satır yukarıdaki gibi tüm bilgiler A sutununda fakat, ben istiyorum ki bir sutunda Adem Bur yanındaki sutunda da tel numarası 05549401036

buna nasıl dönüştürebilirim?

şimdiden teşekkürler

Merhaba

Veri / Metni sütunlara dönüştür / sınırlandırılmış / ayırıcı / "" (çift tırnak)

giden gitsin, kalan sağlar senindir, ayıklarsın

Merhaba

Veri / Metni sütunlara dönüştür / sınırlandırılmış / ayırıcı / "" (çift tırnak)

giden gitsin, kalan sağlar senindir, ayıklarsın

cevabınız için teşekkürler. '' ( çift tırnak ) ile ayırdığımda

0532 => 532

+905359714149 => 9,0536E+11

oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

Farklı kaydet ile dosyayı xls (2003) formatında kaydetmeyi deneyiniz.:cool:

Geri