Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyada göreceğiniz gibi farklı bir exel dosyasına belirtilen tarih aralığında kaç tane farklı veri olduğu rakam olarak hesaplatmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam teşekkür ederim. Fakat verdiğiniz formülde tarih faktörünü dikkate almıyor. Ben yanlış anlattım herhalde belirtilen tarih aralığındaki şantiye sayısını istiyorum.
Teşekkür ederim özet tabloları hiç bilmiyorum.Ben özet tabloları inceleyeceğim fakat şuan vaktim yok daha sonra. Benim istediğim belli tarih aralığındaki farklı şantiye sayısıları. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.