• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

BİR SÜTUNDA BELİRLİ KRİTERLERE UYAN VERİYİ BAŞKA BİR YERE LİSTELEME

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BARGENX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2010

ÖRNEK DOSYA ÜSTTEDİR.
Arkadaşlar bir sınıf kitaplığı geliştiriyorum. sizlerin çok desteği oldu. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Örnek dosyada açıklama mevcut.

Merhaba.
Bir kütüphane uygulaması yazmıştım belki işinizi görür.

Programınız gayet güzel. Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak ben sınıf ihtiyaçlarımı tam karşılayacak bir excell den yanayım

.

E1'e yani Veli'ye ne yazılacak?

.
E1 öğrencinin ismi. Yani Veli isimli öğrenci b sütunundaki kitapları okuma durumuna göre aşağı doğru + ve - ile belirlenmiş. Yani Veli isimli öğrenci b2,b3 ve b4 teki kitapları okumamış ancak b5 okunmuş. Bence burada öğrrenci ismi hesaba katılmadan da yapılabilir. Sonuçta yapmamız gereken o sütunda - olarak belirlenmiş hücreye denk gelen kitapları başka bir yerde listelemek.

E1 öğrencinin ismi. Yani Veli isimli öğrenci b sütunundaki kitapları okuma durumuna göre aşağı doğru + ve - ile belirlenmiş. Yani Veli isimli öğrenci b2,b3 ve b4 teki kitapları okumamış ancak b5 okunmuş. Bence burada öğrrenci ismi hesaba katılmadan da yapılabilir. Sonuçta yapmamız gereken o sütunda - olarak belirlenmiş hücreye denk gelen kitapları başka bir yerde listelemek.

her öğrenci için bir excell kipabımı kullanacaksınız. isim olmadan butun öğrencileri tek bir kitapdamı yoplamak istiyorsunuz. burayı tam anlamadım. sizin dediğiniz şekilde 2 ogrencının hangisi hangi kitabı okudu bellı olmaz

.

Her ne kadar öğrenci hesaba katılmadan derseniz de, işin öznesi öğrenci.

Ben kattım. Ayrıca Okuyup okumadığını da ekledim. Ve fiil de "Okuma".

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri