Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forumda aradım fakat bulamadım yada armayı aynlış yapmış olabilirim benim yapmak istediğim makroda b2 hücresi ilk d2 değerini alsın sonrasında her düğmeye basışta aldığı hücrenin bi alt hücre değerini alsın. örnek dosya ekte
sayfa1'in kod sayfasına aşağıdaki kodu yazarsanız. D2 ile D200 arasında seçtiğiniz hücrenin değeri B2'ye gelir.
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 4 And Target.Row >= 2 And Target.Row <= 200 Then Range("b2").Value = Target
End Sub
evren hocam teşekkür ederim.yalnız gerisini ben tamamlarım diye eksik yazdım. ben bunu formda kullanacağım makroyu şöyle yapacaktım. ilk değer gelince ikinci değere geçmeden o an aktif olan formu print alacağım sonra alt hüredeki değeri çağırmak istiyorum. yani her makroyu çalıştırdığımda on aftif formun printini alıp,soraki yandaki hücrede olan formu çağırmak istiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.