Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elimde bir derneğin kütüğü var birde mahallede üye olmayanların bir listesi var ben üye olmayanları yazdığım zaman içlerinden üye olan varsa karşısına üyemizdir değilse karşısına birşey yazmamasını istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
excelde 2 çalışma sayfam var 2. çalışma sayfasında a sütünunda yer alan isim soyadların 1. sayfada c ve d sütunlarında yer alan ad ve soyadları tarayıp ondan sonra 2. çalışma sayfasının c sütununa var yada yok yazmasını istiyorum
bu benim örnek çalışma listem sayfa 1 ve sayfa 2 den oluşmakta amacım 1. sayfada üyemiz olan kişilerin 2. sayfanın c sütununda üye ise üye yazması değilse hiçbirşey yazmamasıdır.
Ekte bir çözüm önerisi gönderiyorum. Üyelerimiz sayfasındaki isim ve soyisimler A ve B sütunlarda ayrı ayrı yazıldığı için C sütununda birleştirmek zorunda kaldım. Birleştirmeden çözüm var mı bilemiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.