• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Sayfadan Toplamları Alma

Excel Vers. ve Dili
Türkçe Excel 2010 TR ve 2016 TR versiyonu.
Hayırlı akşamlar. Daha önce gönderip karagol adıyla yeniden düzenleyerek gönderdiğiniz dosyayı doldurup gönderiyorum. Zaten dosyanın içinde, Sayfa1 sayfasında ne istediğimi belirttim. Dosyaya (çalışma kitabına) Sayfa1 adıyla yeni sayfa ekleyip, aylar itibariyle genel toplamları almaya çalıştım, fakat olmadı, yanlış sonuç verdi. Hatamı aradım ama bulamadım. Dosyadaki formülleri de Sayfa1 sayfasında, kendi ihtiyacıma göre düzenlemeye çalıştım, o da olmadı. Yine, bir kez daha yardım ederseniz çok sevinirim. Allah'a emanet olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şaban KARAGÖL

Ekli dosyalar

selam,
formüllerle hesaplamanız doğru. Ocak 2010 için 397.82 değeri doğru hesaplanmış değerdir. Manuel olarak hesapladığınız 469.69 değerine nasıl ulaştığınızı bulamadım. Bence Tekrar deneyiniz...
kolay gelsin...

Veri Sayfasından, Diğer Sayfalardaki Tablolara Belirli Kriterlerde Toplamları Alma

Hayırlı günler. Hocam daha önce gönderdiğim dosyayı çok güzel düzenlemişsiniz. Ancak bizden dökümleri ve toplamları benim gönderdiğim yeni dosyadaki gibi düzenleyerek göndermemizi istiyorlar. Ben sizin düzenleyerek gönderdiğiniz dosyadaki formüllerden yola çıkarak yapmaya çalıştım, ancak yapamadım. Bana kızmayacağınız ümit ederek eski dosya ile yeni dosyayı gönderiyorum. Düzenlenmesini istediğim yeni dosyanın adı "Damga Vergisi-1", eski dosyayı zaten biliyorsunuz, adı "Karagöl Yeni". Zaten yeni dosyayı da sizin gönderdiğiniz dosyadan ilham alarak Liste ve Veri sayfalarını düzenledim., ancak devamını getiremedim. Benim dosyayı hiç bozmadan 2010 ve 2011 sayfalarını düzenleyiverirseniz çok sevineceğim.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Ekli dosyalar

Geri