• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sayfadan belirttiğimiz sayfaya veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Bir sayfaya veri girildikten sonra, o sayfaya "sayfa 3" diye belirtince, sayfa 3 deki bilgilerin altına eklemek için yardımlarınızı bekliyorum...

Şimdiden Teşekkürler...

Merhabalar.
Ekli dosyayı bir incelermisiniz?

Sn. Sezar

Çok Teşekkür Ederim. Elleriniz dert görmesin. Elinize sağlık. Cuk diye oturmuş valla...

Rica Ederim.
İyi çalışmalar.

Sayın Sezar arkadaşım,

Bu örnek çok kullanışlı olacak. Benim de bu konuyla ilgili bir sorum olacak;

Çalıştığım hastane için bir ihale modülü hazırlamaya çalışıyorum. Malzeme girişi yaptığım sayfadan (=) ile başka sayfalara bilgi aktarıyorum.Ancak ben malzeme yazdıkça, diğer sayfada ben yazdıkça kenarlıklı bilgi aktarımı olsun istiyorum. Yani,kalem kalem giriş yaptıkça diğer sayfadaki satıra kenarlıklı olarak geçsin. Böylece,her ihale için tek tek sayfalardaki biçimlendirmeleri değiştirmemiş olacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba.
Ekli dosyayı bir incelermisiniz.
Sayın Sezar arkadaşım,

Bu örnek çok kullanışlı olacak. Benim de bu konuyla ilgili bir sorum olacak;

Çalıştığım hastane için bir ihale modülü hazırlamaya çalışıyorum. Malzeme girişi yaptığım sayfadan (=) ile başka sayfalara bilgi aktarıyorum.Ancak ben malzeme yazdıkça, diğer sayfada ben yazdıkça kenarlıklı bilgi aktarımı olsun istiyorum. Yani,kalem kalem giriş yaptıkça diğer sayfadaki satıra kenarlıklı olarak geçsin. Böylece,her ihale için tek tek sayfalardaki biçimlendirmeleri değiştirmemiş olacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

C

Merhaba bu çalışmadaki el işaretini ve isminizi nasıl yapıyorsunuz rica etsem anlatabilirmisiniz.

Merhaba bu çalışmadaki el işaretini ve isminizi nasıl yapıyorsunuz rica etsem anlatabilirmisiniz
Merhaba.
Önce nesneyi seçiyorsunuz.Properties'ten MosePointer'i 99 a getiriyorsunuz.
Sonra Mouseicon'dan da bir icon'un bulunduğu kalsörü seçip resim dosyasını veya icon dosyasını seçip tamam diyorsunuz.Artık mouse'nin imleci nesnenin üstüne geldiğinde seçtiğiniz icon dosyasının resmi oluyor.
Benim iconedit programım vardı.Ben o icon dosyasını onda hazırladım.
Sizinde icon programınız varsa istediğiniz şekilde iconlar yapıp gösterebilirsiniz.

veri aktarımı

arkadaşlar benimdevamlı alışlarımı kaydettiğim bir liste var fakat bana bazen bir ürünün son alış fiyatına göre bir liste oluşturup ürünlerin güncel birim fiyatlarını görmek istiyorum bana yardımcı olacak olursanız çok memmun olurum

Merhaba.
Bence Burada Mesaj konusunun cevabı verilmiş durumda.
Sorunuza cevap alabilmek için, yeni bir konu başlığı açarak mesajınızı orada vermeniz dağa uygun olacak kanaatindeyim.Yinede kesinbir şey diyemem .İlgilenen arkadaşlarda olabilir.Benim kanaatim öyle idi.Kolay gelsin.

Sn Sezar...

Sn Sezar siteden edindiğimiz aktar makrolarından bazıları kaydettiği sayfaya giderken bazıları sadece kaydedildi diye olduğu sayfada kalıyor. bunu nasıl belirleyebiliriz .Sizin aktar makro örnekleriniz sadece kaydet denilen ana sayfada kalıyor.Bu site sayesinde öğrendiğimiz ve kendi kişisel çalışma sayfalarına uyarladığım, aktar makrosu ise aktardığı sayfaya gidiyor, gitmeden sadece kaydedildi olarak olduğu sayfada kalması için ne yapmalıyım . Teşekkürler.

Hangi sayfada kalmasını istiyorsanız, makroda End Sub satırından önce

Sheets("Sayfa2").Select
[A1].Select

Kodlarını ekleyin.
Sayfa2 yerine hangi sayfada kalmasını istiyorsanız onu yazın.

Örnek kodu kendinize uyarlayınız.

Sub Makro1()
[A1:E1].Copy Destination:=[sayfa2!A6500].End(3).Offset(1)
MsgBox "Veriler Aktarılmıştır", vbInformation
End Sub

sn sezar merhaba imleci türkçe menü için birkere daha anlatabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler..

Sn AS3434,Sn Seyit Tiken Her zaman ki gibi yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Verdiğiniz kodlarla sorun çözüldü.İyi çalışmalar.:hey:

Selamlar herkese,kolay gelsin
Sayın evren gizlen bu örneğinizi benim "hakediş" dosyama uygulama konusunda yardımcı olabilirmisiniz.Açıklamaları dosyanızda yaptım fakat uygulama için benim dosyaya gözatmanızı rica ediyorum.
Esen kalın.

sayın hocam
hersabah arkadaşlarım ekteki plakalı araçlarla satışa çıkıyorlar bu ürünler devamlı değişiyor her araca irsaliyele bastırmam gerekiyor bu stok raporunu bu şekilde excele alıyorum bunu günlük olarak 11*24 boyutundaki irsaliyey otomatik nasıl bastrabilirim

Ekli dosyalar

Geri