Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorubir sayfadaki verileri ilgili diğer sayfaya taşıma
merhaba;
ekli dosyada DATA sayfasına veri işlendiği zaman verileri ilgili ilçenin sayfasına taşımak istiyorum, bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekmektedir.
teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, Elimde 30.000 satırlık bir liste var ve bu listede A2den ilk satır başlıyor N30.000 de bitiyor. Benim istediğim satırların filtrelenmesi ve sonrasında filtrelenen verilerin sicil numalarına göre aşağıya yeni bir sayfa oluşturup ilgili sayfalara taşınması. Filtrelenecek...
Sayın Uzman arkadaşlar, Ekteki çalışmaDA “Veri Güncelle” isimli buton ile kapalı kitaptan veri transferi yapıyorum. “Sayfalara Dağıt” isimli buton ile daha önceden oluşturduğum sayfalara, “VERİTABANI” sayfasındaki verileri sayfa isimlerine göre dağıtıyorum. Asıl çalışmadaki veriler ay sonunda...
Sayın üstadlarım ekte gönderdiğim dosyada Müşteri sayfasında A2 hücresinden A100 hücresine kadar müşteri ismi girilecek, bu isimler üzerine tıkladığımda ismini tıkladığım kişi adına "1" sayfasındaki şablon kullanılarak tıklanan kişinin adında yeni bir sayfa açılmasını ve açılan bu sayfada "A2"...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.