• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Sayfadaki Verileri Diğer sayfadaki listeden çağırmak değiştirmek

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Arkadaşlar işle ilgili verileri veri sayfasına girmek istiyorum, bunun için veri sayfasında form yardımı ile verileri girip, LİSTE sayfasından görmek istiyorum, görme işlemini Düşeyara ve hücre değerini arttıran 2 adet buton ile hallettim, ancak LİSTE sayfasındaki verilerideğiştir ve kaydet butonu ile değiştirmem herşeyi tek bir sayfadan kontrol etmem mümkün mü?
İlginize şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

slm

valla mümkün... ama...

macroları sen yazdıysan yapamaman mümkün değil... derleme macro
çalışıyosan ezbere olur... macroların nerde ne yaptığını bilemediğin sürecede böyle takılır kalırsın...

formdaki sıra numarasına karşılık gelen değeri, hücredeki satır nosuna karşılık vermeye çalış... verileri göstermek için listbox kullan... listbox seçimini texboxlarla veri girmeye yönlendir... commanbutton lar ilede sıra numarasını baz alarak kayıt-güncelle silme ni yap..
ama nasıl dersen... sana sorarım bu kadar güzel macro yazmayı nasıl öğrendin diye... sen bir çalışma yapmayı dene olmazsa bakarız....

O makroları tabi ki ben yazmadım, ondan esinlenerek aynı işlemleri sayfa üzerinde hücreler ile halletmek istiyorum. Görüntüleme işlemi kolay, düşey ara ile hallediliyor, ancak veri değiştirmek istediğim zaman sorun ortaya çıkacak, onunla ilgili makro yazamıyorum haliyle yardımedersen sevinirim

SLM

biraz uzayacak... bir ön çalışma yollarım... farklı bir tasarım gerek...

Harika olmuş eline sağlık... teşekkür ederim

Geri