• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir kare de 3 sekme olmasını istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan timya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003-TR
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

fiyat analizi yapmaya çalışıyorum ve 3 tane kdv miktarı var bilirsiniz.1-8-18 diye bunları aynı karede ama alt sekmeli 3 seçenek olmasını istiyorum hangisini seçersem onu hesaplasın bunu nasıl yapabilirim..

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

data menusunden data validationdan bir liste yapiyorsunuz 1,8,18 iceren ve formulu yaptiginiz hucreyle iliskilendiriyorsunuz yanlis anlamadiysam..

Ekli dosyalar

• kdv.xls
    kdv.xls
    16.5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

fiyat analizi yapmaya çalışıyorum ve 3 tane kdv miktarı var bilirsiniz.1-8-18 diye bunları aynı karede ama alt sekmeli 3 seçenek olmasını istiyorum hangisini seçersem onu hesaplasın bunu nasıl yapabilirim..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

merhaba

sorunuzun cevabını syn mustafaine vermiş.

nasıl bir fiyat analizi yapıyorsunuz? analizlerde kdv oran ve tutarı gösterilmemesi gerekir.

Mustafaine çok teşekkür ederim tam istediğim de buydu.
Uzmanamele ayrıca biz perakende gıda firmasıyız kdv oranları aynı üründe alışta ve satışta değişebiliyor buna göre maliyet ve karlılık analizi yapıyorum bu gerekliydi.
Teşekkürler:d

Rica ederim; baska yardim edebilecegimiz birsey olursa ne ala, kolay gelsin..

sn. mustafaine

buna benzer bir buton kullanımına benimde ihtiyacım var. sakıncası yoksa işlemin nasıl yapıldığını anlatırmısınız ?

şimdiden teşekkürler...

istediginiz bir araliktaki verileri data menusunden veri dogrulamayi secerek list seceneginden yararlanarak bu sekle getirebilirsiniz..

Geri