• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir hücreye eklediğim resmin konumu

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Merhaba ,

Öncelikle Excel 2003 kullanıyorum,şöyle bir sorunum var,excel bir katalog oluşturdum,oluşturdugum katalogta E sutunundaki hücrelere Ekle-Resim-Dosyadan diyerek yaklaşık 100 adet resim ekledim,şimdi bu katalog bazı müşterilere bu şekilde,bazılarına ise daha az resim olacak şekilde gönderilecek,iki sorunum var.

1-Bu resimlerin bulundugu hücrede satır yüksekliği ve sutun genişliğini değiştirdiğimde de otomatik kendi ayarlaması için ne yapmam gereklidir?Yani satır yüksekliğini artırdıgımda resim o hücrede ufacık kalmamalı gibi.
2-Örneğin 4 ncü ve 50 ci satırı sildiğimde diğer satırlar birbirine giriyor,bunu nasıl önleyebilirim,satır sildiğimde de o satırdaki resim silinsin istiyorum

Çok teşekkürler.

Merhaba

Üzerinde resim olan dosyalar excel2007 ve üzeri formatta olmasında fayda var, dosya boyutu tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük olabilir.

Resim özelliklerinden; hücrelerle taşı ve boyutlandır seçili olmalıdır.

Merhaba

Üzerinde resim olan dosyalar excel2007 ve üzeri formatta olmasında fayda var, dosya boyutu tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük olabilir.

Resim özelliklerinden; hücrelerle taşı ve boyutlandır seçili olmalıdır.

Peki hocam satırı silersem kaymasını nasıl engelleyebiriim,yani resimde silinirmi???

Son düzenleme:
Geri