• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir hücreye 2 formül atama

Excel Vers. ve Dili
vista
MERHABA
EXCEL e yeni başlıyan biri olarak öncelikle kod olayını bilmediği belirterek bir hücreye 2 ayrı formül atanırmı onu merak ettım.Yapmak ıstedıgım C28 dekı verıyı g28 aktarmak ,ama g28 gırılıcek olan verıyle toplamasının formülle yapılması ,ayın her gunu ıcın tekrar etmelı yardımcı olursanız sevınırım

soruyu tam anlamadım bir örnek dosya ekleyerek şunu istiyorum diye anlatırsanız

Hbir hücreye veri girecek hemde o hücre başka bir hücreden veri alıp kendinisi güncelleyecek diye çevirdim ben. Bu şekilde bir formülle uygulama olmuyor. Örnek dosya ekleyebilirseniz daha kolay yardım alabilirisniz

ilgilendiğiniz için sagolun
kırmızıyla cızdıgım kısım ertesı gune ve mavıyle bı ettesı gune devredıcek fakat c7 den verı 2. gun gırecegım g7 verıyle toplanmalı 3.gune devredıcek 3.gun k7 gırecegım verıyle 4.gune boyle devam edıcek.Sordugum dıger soru 1 hucreye 2 formul atanırmı nın sebebı d7 ,c7 dekı verıyı bolen bır formulle olusuyor ama sarıyla gosterdıgım gıbı 2.gune aktarılmalı sorun 3.gun ıcın 2 formul kullanmak gerekmesı

Ekli dosyalar

• soru.jpg
    soru.jpg
    99.5 KB · Görüntüleme: 20
ilgilendiğiniz için sagolun
kırmızıyla cızdıgım kısım ertesı gune ve mavıyle bı ettesı gune devredıcek fakat c7 den verı 2. gun gırecegım g7 verıyle toplanmalı 3.gune devredıcek 3.gun k7 gırecegım verıyle 4.gune boyle devam edıcek.Sordugum dıger soru 1 hucreye 2 formul atanırmı nın sebebı d7 ,c7 dekı verıyı bolen bır formulle olusuyor ama sarıyla gosterdıgım gıbı 2.gune aktarılmalı sorun 3.gun ıcın 2 formul kullanmak gerekmesı

Bir incelermisin. Bir önceki günden devir alması için sayrı bir sayfada rapor alman gerekir. Yani bir yerde veriş sayfan diğerinde ise giren ve çıkan malzemeyi takip ettiğin rapor sayfan olur.

Ekli dosyalar

teşekkürler ilginiz için dedıgın gıbı zaten gıren cıkan dıye ayırıp ayrı bır stok tablosunda ıslem yaptırıyordum tek tabloda coze bılırmıyım dıye arastırıyorum bu sebeple burayı bulduguma sevındım excell turkçe ogrenebılecegım sıfırdan anlatan ve ilerleyen bır egıtım sayfası varmı tavsıye edebılecegınız su kod ve makro olaylarınıda merak ettım

excell öğrenmek için bu sitede video anlatımlı dersler mevcut. O bölümleri göre bilmek için altın üye sahibi olmalısınız (forumda konu ile ilgili açıklamalar mevcut). Öğrenmenin en iyi yolu görmek ve uygulamaktır.

Geri