• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir hücredeki resmi başka sayfadaki hücreye aktarma yapılabilirmi ?

Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
Merhaba Ben herhangi bir hücredeki resmi başka bi sayfadaki herhangi bir hücreye aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Formülü varmı bir örnek yada kodu yazasanız sevinirim yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba,

Örnek bir dosya eklermisiniz..

birnici sayfanın b5 hücresinin üstünde duran resmi ikinci sayfanın b5 hücresinde göstermek istiyorum o resmi ordan alıp nasıl diğer sayfanın istediğim yerinde gösterebilirim

Merhaba,

Soruyu yanlış anlamışım..

Son düzenleme:
Bu şekilde deneyebilirsiniz.
Kod:
Sub Düğme4_Tıklat()
Sayfa1.[b5].Copy Sayfa2.[b5]
End Sub

eywallah usta heheheheeheheheeheheh sabah sabah güldürdün beni

benim istediğim dosyanın ilk sayfasında çeşitli resimler olucak ve ben diğer sayfada bu resimleri karışık bi şeklide sıralıycam ben bunu el yardımıyla yapmıycam program kendi sıralıycak o sıralama esnasında istediğim hücredeki yazıları başka sayfaya alıyorum ama istediğim resmi nsl bi kodla diğer sayfada gösterebilirim onu yapamadım teşekkürler

sabah okula gitmeden önce 5 dakka girmiştim o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın. Evet çalıştı kod teşekkür ederim bu dosyayı incelermisiniz bazı istediğim değişiklikleri yapamadımda

şimdi sayfa2'ye çeşitli resimler yükledim bunları butona basınca değil sadece sayfa 3 e geçtiğim an yanlarındaki hücrede 1 olan resimleri sayfa 3 te göstersin diğerlerini göstermesin bu nasıl yapılabilir ilginiz için teşekkür ederim.

Bu şekilde deneyin.
Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()
Sayfa2.[b6,b8:b9].Copy Sayfa3.[A2]
End Sub

çok güzel oldu teşekkür ederim ama sayfa 2 ye dönüp 1 ve sıfırları değiştirdiğimde tekrar sayfa 3 e geçince önceki kopyaladıkları orda duruyo değiştirdiklerimi bir daha göstermiyo

Soruyu bu şekilde anladım. Kodu deneyiniz.
Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()
Sayfa3.DrawingObjects.Delete
Sayfa2.[b6,b8:b9].Copy Sayfa3.[A2]
End Sub

şöyle bir dinamiklik yapılabilirmi onu istiyorum bi türlü yapamadım

If f6 = 1 Then Sayfa2.[b6].Copy Sayfa3.[b6]

tabi bunu bütün b sutunu için yapıcağımız için

bir for döngüsünde döndürsek

for i= 1 to 1000
If F(i) = 1 Then Sayfa2.[B(i)].Copy Sayfa3.[B(i)]
next i

böyle birşey yapılabilirmi ben f sutunundaki 1 değerlerini değiştirip tekrar 3.sayfaya geçtiğimde resimlerde değişicektir doğal olarak

Son düzenleme:
Geri