• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Hücre Değerinin Başka Sayfaya Otomatik Kaydedilmesi.

Excel Vers. ve Dili
ofice 2007 türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Tarihe göre içerisinde otomatik veri değişen bir hücre yada hücrelerin verileri müşteri sayfalarında düzenliyorum Anasayfada Aylık verileri aylara göre yan yana almak istiyorum. Günlerdir sayfada dolaşıp denemeler yapıyorum fakat yapamadım. Bu konuda bana yarcımcı olabilirmisiniz.
Çalışma dosyamı ekde gönderiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Şimdi Formülle Yapılabilir ama bilgiler tek sayfada yer almadığı için Her müşteri için ayrı ayrı formül yani her sayfa için formülde sayfa değiştirmek lazım ondan dolayı formül kasar makro daha faydalı olur gibime geliyor. isterseniz ben yine formül olarak yazıp göndere bilirim.

Merhaba;
Syn. ugurcadir tabloyu hazırlayacağını belirtmiş ama hazırladığım ek Alternatif olsun.
Not:formüller her sayfada 500. satıra kadar işlem yapacak şekilde düzenlendi.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Hocam Sayfa isimlerini değiştirir firma ismine ykın bişey koyar diye yazmayı deneyemedim bile.

Öncelikle Muygun ve ugurcadir ilginiz içinde ikinizede teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
Sayfa isimlerini 1,2,3,4,5...........50 gibi gideceğim aslında hazırladığım dosyam var. Gönderdiğiniz formu deneyip tekrar bilgi vereceğim.

Muygun hocam sizin verdiğiniz formülü benim hazırladığım sayfada yapıyorum fakat sizinki gibi değerleri alamıyorum benim gözden kaçırdığım bişeymi var.
Gerçek formumu ek dosyada gönderiyorum bi kontrol edebilirmisin?

Ekli dosyalar

Merhaba Muygun hocam,
Öncelikle desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Dediğiniz sayfa numaralarını anladım. O bölüm tamam.
Benim sorum 01 sayfada açıklamasını yazdım tekrar kontrol edebilirmisiniz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Öncelikle 01 sayfasında ay bazında sonuç gösteren alanda (BN - CN aralığı) neden birleştirilmiş hücre kullanıyorsunuz?. Bu aralığın ne üstünde nede altında bunun için ihtiyaç duyulan bir format yok. Bence bu aralıkta birleştirilmiş hücreden vazgeçin.

Dizi formülleri birleştirilmiş hücrede işlem yapmaz. (bunun için hücre birleştirmeyi iptal edip dizi formülünü aktive etmek ve daha sonra birleştirme yapmak gerekir)

Dizi formüllerinin başında ve sonundaki {} parantezleri manuel olarak konulmaz.
Bunun için formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak formülü aktive etmelisiniz. Bu işlem sonucunda ilgili parantezler formülün önüne ve sonuna otomatik yerleşir.

Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Muygun hocam,
Emeğinize ve elinize sağlık hepsi oldu şimdi herşey düzene çalışıyor çok çok teşekkür ederim.

Öncelikle 01 sayfasında ay bazında sonuç gösteren alanda (BN - CN aralığı) neden birleştirilmiş hücre kullanıyorsunuz?. Bu aralığın ne üstünde nede altında bunun için ihtiyaç duyulan bir format yok. Bence bu aralıkta birleştirilmiş hücreden vazgeçin. Bu konudaki tavsiyenize uydum bu alanlarda hücre birleştirmeyi kaldırdım.

Geri