• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Hücre Değerinin Başka Sayfaya Otomatik Kaydedilmesi.

Excel Vers. ve Dili
XP İNG
Merhaba Arkadaşlar,

Makroda yada kodlarda çok başarılı değilim. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

Tarihe göre içerisinde otomatik veri değişen bir hücre yada hücrelerin günlük verileri A sayfasına Aylık verileri B sayfasına Yıllık verileride C sayfasına alt alta

Yada

Farklı A sayfasının B, C, D sutunlarına alt alta listelensin istiyorum. Tabi bendeki kıt exel bilgisi ile bu olmuyor :D

Forum içerisinde biraz arama yaptım ama buldugum uygulamaları istediğim şekilde uyarlayamadım.

Yardımı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Sitedeki diğer paylaşımlarınızda çok güzel ve başarılı.

Bu arada bana exel ve macrolar ile ilgili önerebileceğiniz bir kitap var ise memnun olurum. İleride benimde sizlere faydam dokunsun isterim.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

İlgili Dosya Ektedir. Tekrar teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Hızlı sonuca gidebilmeniz için örnek dosya ekleyerek sonucun nasıl olması gerektiğinide ekleyeceğiniz dosyada açıklamalısınız.

Merhaba,

Aşağıdaki formül işinize yarar mı?

C4 hücresine uygulayıp alt hücrelere sürükleyin.
Kod:
=EĞER(METNEÇEVİR('Kredi Kartlari'!$AE$3;"aaaa")=B4;'Kredi Kartlari'!$AD$10;0)

Öncelikle İlginiz için teşekkür ederim.

Verdiğiniz formulde istediğim gibi değeri atıyor fakat bir sonraki aya geçtiğimizde bir önceki ayın verisi siliniyor. yani log tutamamış oluyorum. Sadece içinde bulunduğumuz aya ait değeri gösteriyor. Bu arada aralığa geldikten sonra ocağa dönmesi gibi bir ayar yapılabilirse harika olur.

Tekrar ilginiz için teşekkür ederim emeğinize sağlık. Umarım çok olmuyorumdur :D

Merhaba,

İşlerimin yoğunluğu sebebiyle geç dönüş yapıyorum.

Aşağıdaki kodu boş bir modüle uygulayın. Bir butona atayıp aylık bilgiyi aktarmak istediğinizde tıklayın.

Kod:
Sub AKTAR()
    Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet, Ay As Byte

Set S1 = Sheets("Kredi Kartlari")
    Set S2 = Sheets("Banka ve Kartlar")
    Ay = Month(S1.Range("AE3"))

If Ay = 1 And S2.Range("C15") <> "" Then
        S2.Range("C4:C15") = ""
    End If
    S2.Cells(Ay + 3, "C") = S1.Range("AD10")

Set S1 = Nothing
    Set S2 = Nothing

MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır.", vbInformation
End Sub

Merhaba Korhan Bey. Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.

Geri