• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bir dosyayı her açtığımızda otomatik sıra no girsin?

selam arkadaşlar.şirket için bi sipariş teyit formu hazırlayacağım.formu her açtığımızda sıra noyu kendi otomatik atsın istiyorum nasıl yapabilirim? yani ilk formun numarası 1 olcak.bir daha açınca 2 sonra 3 falan sırayla gitsin.birde şimdiden sorayım yanlışlıkla açarsak sonrasında yeni bir tane daha açarsak arada o yanlış açılanın numarasını atlamasa nası olur? iyi olur tabi:) inş.anlatabilmişimdir.

merhaba konuyla ilgili bir dosya eklermisiniz hazırda şablon varsa ekleyin bakalım

hazır bi şablonum yok ama.şöylede izah edeyim.mesela bir dosyayı her açtığımızda otomatik olarak bugünün tarihini yazdırabiliyoruz ya bugün() komutuyla.bunu sıra no olarak otomatik eklesin istiyorum her açtığımda 1-2-3-4.... vs devam etsin?

merhaba

standart modüle yazacağınız bu kod işinizi görür mü?

Kod:
Sub auto_open()
Sheets("sayfa1").Range("e3") = Sheets("sayfa1").Range("e3") + 1
End Sub

dostum öncelikle ilgine teşekkürler.bu kodu j10 hücresine yazmasını istiyorum.onu nasıl yaparız?ve bu kodu kopyalayıp nereye yapıştırmam gerekiyor?

dostum öncelikle ilgine teşekkürler.bu kodu j10 hücresine yazmasını istiyorum.onu nasıl yaparız?ve bu kodu kopyalayıp nereye yapıştırmam gerekiyor?

Selamın Aleyüküm,

Sayın,Uzman Hocamızdan Çalışması İçin Teşekkürler...
Ben Kodu ekledim..
Sub auto_open()
Sheets("sayfa1").Range("j10") = Sheets("sayfa1").Range("j10") + 1
End Sub

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
olmadı :( verdiğiniz kodu kopyala yapıştır deyip kaydettim ama.benim istediğim dosyayı her açtığımda otomatik sıra no devam etsin.ilk açtığımda 1 olsun.sonra değişiklikler yaptım farklı kaydetle istediğim yere kaydettim.kapattım diyelim.sonra ikinci açtığımda sip no2 olsun 3 olsun dvm etsin???

bu arada sanırsam şansımı zorluyorum :) ilgilenen herkese minnettarım.teşekkürler.

Geri