Ekte gönderdiğim dosyada D4 alanına değer yazmak istiyorum. Bu değer şu şekilde oluşmalı ; eğer "VERİ" sheetindeki E2 alanı eğer (- ) bir değer ise "Stok Raporu" sheetindeki "sağlam" sütunundaki D21 hücresi ile Veri sheetindeki E2 değerini toplayıp kırmızı alana yani D4 e yazması lazım.Bu örnekte eğer formül çalışsaydı D4 alanın değeri 63 +(-2) = 61 olması gerekirdi.
Eğer "Veri" sheetindeki "E2" değeri + bir değer olsaydı aynı işlemi Stok Raporu "Arızalı " sütunun daki A4 alanına E21 ile "Veri " sheetindeki "E2" yi toplaması gerekir.
Bu örnekte şuan için E2 alanındaki değeri 10 olarak kabul edersek sarı alana 22+10= 32 yazması gerekirdi.
Buradaki kırmızı alana nasıl bir formül yazabilirim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim eğer bunu yapmayı başarırsam çok büyük bir zaman kazanmış olacağım.
Desteğiniz için şimdiden tşk ler.
Eğer "Veri" sheetindeki "E2" değeri + bir değer olsaydı aynı işlemi Stok Raporu "Arızalı " sütunun daki A4 alanına E21 ile "Veri " sheetindeki "E2" yi toplaması gerekir.
Bu örnekte şuan için E2 alanındaki değeri 10 olarak kabul edersek sarı alana 22+10= 32 yazması gerekirdi.
Buradaki kırmızı alana nasıl bir formül yazabilirim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim eğer bunu yapmayı başarırsam çok büyük bir zaman kazanmış olacağım.
Desteğiniz için şimdiden tşk ler.