• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir bilgiyi birden çok sayfada aramak.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar sorunu ekteki dosyada anlatmaya çalıştım. Benim 6 rutum ve 6 aracım var. Bu araçlar hergün farklı bir ruta gidiyor. Ben Örnek olarak; Merkez rutunun ayın 1'inde kaç km yaptığını bulmaya çalışıyorum. Bunu için tüm araçları arayıp hangisinin Merkez rutuna gittiğini bulup karşısına ilgili km'yi yazması. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Uzun zamandır bununla uğraşıyordum. İzninizle son bir şey daha :)

Bir sayfada karışık şekilde bilgiler var. Yani ayın 1'inde birden fazla firmadan mal alınmış. 2'sinde de aynı şekilde. Her mal alınan firmanın ayrı sayfası olsa, ilk sayfaya girdiğimiz bilgiler alt alta gelir mi? Bir firmadan 1'inde 5'inde mal alındığını varsayarsak, firmanın sayfasında önce 1 tarihi sonra 5 tarihli işlemler görülebilir mi?

Saygılar

Çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Uzun zamandır bununla uğraşıyordum. İzninizle son bir şey daha :)

Bir sayfada karışık şekilde bilgiler var. Yani ayın 1'inde birden fazla firmadan mal alınmış. 2'sinde de aynı şekilde. Her mal alınan firmanın ayrı sayfası olsa, ilk sayfaya girdiğimiz bilgiler alt alta gelir mi? Bir firmadan 1'inde 5'inde mal alındığını varsayarsak, firmanın sayfasında önce 1 tarihi sonra 5 tarihli işlemler görülebilir mi?

Saygılar

Merhaba;
Bu sorunun örnek dosya ile galiba bir ilgisi yok. Konunun anlaşılır olması için örnek dosya ekleyin.
İyi çalışmalar.

Ekte dosyayı gönderdim. Şehir dışındaydımm kusura bakmayın anca dönebiliyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Bence bir sürü sayfa ile uğraşmanız gereksiz. (tablonuzu isteğinize göre tasniflemek için iki sayfa yeterli)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin...

Geri