• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

BİNLİK AYRAÇ HATASI (acil)

zulfuernek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
http://dosya.co/l0b06os6hw9w/ANAKASA.xlsm.html

ekteki dosyada "ANAKASA" userformu içerisinde "textbox22" den sonrası (gişematik ve gişeler deki textboxlar) para tutarı girdiğim zaman ilk rakamın sonuna TL yazıyor aynı formülü diğer textboxlarda kullanmama rağmen bi sorun yok ancak 22 den sonraki textboxlarda böyle bir hata çıkıyor. örneğin 1500 yazınca 1.500 TL gözükmesi gerekirken 1 TL500TL diye görünüyor. lütfen acil yardım

Verdiğiniz linkte dosyanın sonuna .exe ekliyor. Başka bir dosya yükleme sitesi kullanırsanız üstadlar yardımcı olacaktır.

Verdiğiniz linkte dosyanın sonuna .exe ekliyor. Başka bir dosya yükleme sitesi kullanırsanız üstadlar yardımcı olacaktır.
Merhaba.

Harici bağlantıdan dosya indireceğiniz zaman, ekranın ortasında bulunan
resimin üstündeki indir düğmesine DEĞİL altındaki indir düğmesine tıklamanız gerekiyor.
.

sayın unlimited, ömer beyin dediği gibi downloada tıklamanız herekiyor. sol alttaki. bazen yüklemiyor arka arkaya 3 4 defa tıklayınca download edecektir.
bu arada sorun diüer textboxlardaki tl ibaresinden kaynaklanabilir mi acaba. birazdan onları silip yeniden deneyeceğim.

TextBox22 = Format(TextBox22, "###,###.00")

formülünü yazınca 5,00 dan başka giriş yapmıyor. ne yaptıysam olmuyor ama başka bir userformda çalışıyor. ne yapmalıyım. kuruş formülü olmalı ve sonuna tl yazmalı

formülünü yazınca 5,00 dan başka giriş yapmıyor. ne yaptıysam olmuyor ama başka bir userformda çalışıyor. ne yapmalıyım. kuruş formülü olmalı ve sonuna tl yazmalı

Başka bir userformda çalışıyorsa, çalışmadığı userformun içindeki kodlarla ilgili olmalı. Bir çatışıklık söz konusu olsa gerek.

bedri hocam çözdüm ancak ufakmı büyükmü bilemedim benimiçin çok büyük bi sorun. kuruşları bile toplaması lazım

yukarıdaki koda ek olarak ek bir formül daha açtım

Private Sub TextBox22_Exit(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
End Sub

bu şekilde yapınca oluyor.

fakat bu şekildeki 7 tane textboxu başka bi textboxta toplamak istiyorum ama küsüratları toplamıyor. bilgin varmı

yani textbo1 + textbox2 = textbox3 olmalı ama textbox 3 te kuruşları toplamıyor.

Private Sub TextBox28_Change()
TextBox360 = Val(TextBox22) + Val(TextBox23) + Val(TextBox24) + Val(TextBox25) + Val(TextBox26) + Val(TextBox27) + Val(TextBox28) 'GİŞEMATİK TOPLAMI
End Sub

Private Sub TextBox28_Exit(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
TextBox28 = Format(TextBox28, "###,###.00")
End Sub

bu şeklide ancak textbox 360 taki toplamda kuruşları gösteremiyorum.

Geri