• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgilerin aktarılması

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar Merhaba.
Dün akşam da sormuştum bu soruyu ama yanıt alamadığım için tazeleyerek tekrar soruyorum.
“Arıza bakım formu” klasörüne bilgileri giriyorum ve bu bilgileri bu formun K6 hücresinde bulunan (örneğimizdeki T6) isimli tezgahın “Tezgah sicil kartı”ndaki T8 sayfasında bulunan
çizelgeye tekrar yazıyorum. İsteğim şu :
“Arıza bildirim formu” klasörüne bir AKTAR butonu ekleyerek buraya yazdığım bilgileri Tezgah sicil kartının 1. bölümüne aktarıp orada kalıcı olmasını sağlamak.
Yalnız şöyle bir durum daha var : Aynı tezgaha ikinci kez tamirat yapılacak olursa bu sefer 2. bölüme aktarılıp kayıt edilmesi gerekiyor.Umarım anlatabilmişimdir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Dosyalar ektedir.

Ekli dosyalar

İhsan hocam..Sen el atmadan benim sorunum hallolmayacak sanırım..Yardımlarını bekliyorum..Yardım olarak "Konu başlığını değiştir" demeyesin ama

ekde bazi duzenlemelr yaptim.
tek tek sayfalarda calismak yerine bu verilerin hepsini tek bir sayfada toplayip duseyara ile diger formatlari yapmaniz daha iyi olur.
eki inceleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Syn. manisali61 ;
İki formu birleştirip bir örnek dosya taptım . İnceleyin, istediğiniz bumu ?

Ekli dosyalar

Unreal avcı arkadaşımın da ilgisine ve emeğine teşekkür ediyorum ama,Yumcany arkadaşım..Tam benim istediğim gibi olmuş..Senin de ilgine,bilgine ve emeğine teşekkür ediyorum.
Yalnız şöyle bir sorun var :
Ben buraya demo olarak koymuştum..Gerçekte tezgah sicil kartlarından yüzlerce var..İncelediğimde bir formül falan göremedim..Ben bunu orijinal dosyama nasıl aktaracağım?

Syn. Manisalı61;
Kod sayfasını açın
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
x = Sheets("Arıza bildirim formu").Range("K6").Value
Sheets(x).Activate
sat = Sheets(x).Cells(29, "C").End(xlUp).Row + 1
Sheets(x).Cells(sat, 3) = Sheets("Arıza bildirim formu").Cells(6, 1)
Sheets(x).Cells(sat, 7) = Sheets("Arıza bildirim formu").Cells(21, 2)
Sheets(x).Cells(sat, 14) = Sheets("Arıza bildirim formu").Cells(28, 2)
End Sub
kodunu göreceksiniz.

Üstad sonradan farkettim ama yazmış oldum..Tekrar tekrar teşekkür ederim..

Geri