• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bilgi Giriş Formu

Kimseyi sorgulamak gibi bir niyetim olmadı, yanlış anlaşıldı sildim

Son düzenleme:
NOKTA.
Öncelikle belirtmeliyim ki gereksiz ve gereksiz olduğu kadar anlamsız bir polemik olmuş.
Bu sitenin ilk üyelerinden biriyim. Ama şuna inanıyorum ki Burada gerginlik yaratmaya kimsenin hakkı yok. Buna gerekte yok. Burası gönüllülük esasına bağlı , umarsız çıkarsız yardımlaşma adına en güzel örnek. Sorulan soru kişilerin ilgisini çekiyor ve bu konuda bilgisi,birikimi varsa ve bunu paylaşmak isterse paylaşır. Altın üyelik ile sitenin yaşamasına gönüllü katkıda bulunmuş olursunuz. Bu imtiyaz kimseye Altın üyeliğin getirileri dışında bir özellik sağlamaz.
Özellikle burda kimliklerin değil kişiliklerin önemi baskındır. Burda kimliğiniz olmayabilir ama kişiliğiniz mutlaktır.
Zaman zaman spor karşılaşmalarında yada vs toplumsal birlikteliklerde görülen hoşgörüsüzlüğü lütfen buraya taşımayalım.
Bence burda olabilecek tek polemik bir sorunun çözüm yöntemlerinden hangisinin daha hızlı daha rantabl vs... olması. Böyle bir tartışmayı zevkle takip ederim. Bunun dışındakilerinin bana faydası olmayacağına eminim. Sitedeki diğer arkadaşlarında böyle birşey istemediğine eminim.
Saygılar...

merhabalar kullandığım excel dosyasının istediğim tarihte kendisini yok etmesini istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Evet, haklısınız! Sonradan düşündüğüm de ben de anlamsız buldum! Aslında anlatmak istediğim soru soranlar bakımından istenen geri dönüşün (feedback), uzmanlar bakımından da sağlanmasıydı. Biz acemiler yeterince ilgilenilmediğini düşünebiliriz, kırılabiliriz ama tüm bunları karşılayacak, hoşgörecek bilgi sahibi olmanın dışında mangal gibi bir yürek olmasını arzu ederdim.

Geri